Ererondje
Image default
Industrie

Garandeer een veilige werkomgeving voor uw personeel door Chroom-6 te laten saneren

Het is van groot belang om voor uw personeel een veilig werkomgeving te creëren. Zo voorkomt u ongevallen op het werk en ziekte van uw personeel. Bij het creëren van een veilige werkomgeving, komt ook het controleren van uw bedrijfspand op eventuele aanwezigheid van schadelijke stoffen kijken. Dit is niet iets wat altijd in één oogopslag zichtbaar is, maar wel iets wat zeer belangrijk is. Wist u bijvoorbeeld dat in veel sectoren de carcinogene stof Chroom-6 wordt toegepast, en dat het belangrijk is om dit te laten saneren? Blootstelling aan deze stof kan namelijk ernstige gezondheidseffecten veroorzaken, zowel acuut als chronisch. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, doe daarom de checklist van Gom Specialistische Reiniging en kom erachter of het noodzakelijk is om Chroom-6 te laten saneren in uw bedrijfsruimte. Deze partij komt dit, indien noodzakelijk, tevens voor u uitvoeren.

Neem ook maatregelen tegen dieselmotoremissie

Ook dieselmotoremissie, de uitlaatgassen van dieselmotoren, draagt risico’s met zich mee. Een gedeelte van de uitstoot van dieselmotoren is namelijk toxisch en kankerverwekkend. Dit wilt u natuurlijk ook uit uw pand laten verwijderen, voordat uw personeel hieraan wordt blootgesteld. Per dieselmotor is de dieselmotoremissie anders, waardoor het wellicht moeilijk is om in te schatten hoe groot de vervuiling binnen uw bedrijfsruimte is. Daarom schakelt u het beste Gom Specialistische Reiniging in voor het uitvoeren van een risico-inventarisatie en -evaluatie. Aan de hand van de resultaten hiervan, wordt door deze specialisten gepaste actie ondernomen voor het terugdringen van dieselmotoremissie en het reinigen van oppervlaktes die bloot gesteld zijn aan dieselmotoremissie.

Wacht niet langer en vraag direct om advies

U wilt natuurlijk zeker zijn van een veilige werkomgeving voor u en uw personeel. Wacht daarom niet langer en vraag direct om advies aan de specialisten van Gom Specialistische Reiniging. Dit doet u eenvoudig door contact met hen op te nemen via de contactgegevens op de website. Ook als u enkel meer informatie wenst over Chroom-6, dieselmotoremissie en het saneren daarvan, maakt u gebruik van deze contactmogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Melk en meer vervoeren met een zuivelkoppeling

Met waterbouw in Zeeland kan iedereen veilig wonen

Laat jouw producten van kunststof spuitgieten