Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goed personeelsadvies

Zit uw werknemer al voor een lange tijd ziek thuis? Wilt u de graag de goede kandidaat vinden voor een bepaalde functie maar reageert de juiste persoon nog steeds niet op uw vacature? Of functioneert het team niet meer goed, en is er vaak ruzie op de werkvloer? Schakel dan Simpra in. Simpra helpt u met het doen van de juiste beslissingen door middel van goed personeelsadvies!

Simpra

Zoals u net al heeft kunnen lezen, kan Simpra u op veel verschillende gebieden helpen. Eigenlijk kan Simpra u helpen met alle zaken omtrent het personeel. Ook kan Simpra u helpen met het vinden van een goed passend salaris voor uw werknemers, of als u twijfelt om een werknemer te ontslaan of niet. U kan met al uw vragen over personeel bij mij terecht. Ik ga samen met u om de tafel zitten om te kijken wat ik voor u kan betekenen zodat u geen zorgen meer heeft omtrent het personeel.

Waarom Simpra voor personeelsadvies?

Bij het geven van personeelsadvies staan bij mij ontwikkeling, de balans tussen werk en privé en duurzaamheid centraal. Ontwikkeling is voor mij persoonlijk het centraalste begrip bij het geven van personeelsadvies. Iedereen is (in mijn visie) verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkeling. Omdat over een aantal jaren vast en zeker sommige functies niet meer bestaan, help ik u om daar rekening mee te houden zodat u de goede mensen behoud voor uw organisatie.

Ik werk uiteraard onafhankelijk, u huurt mij in, en niet mijn mening. Dit vind ik erg belangrijk bij het geven van personeelsadvies. Omdat ik een verleden heb in de psychologie helpt me dat om de juiste gesprekken te voeren, en daardoor het beste personeelsadvies te kunnen geven.

Weet u niet meer hoe u nu verder moet? Neem dan contact met mij op via de site www.simpra.nl en bel of vul het contactformulier in zodat we een gesprek kunnen plannen en kunnen kijken hoe ik u van dienst kan zijn zodat uw organisatie weer wordt zoals het hoort te zijn!

Voor meer info :