Ererondje
Image default
Industrie

Groot lasersnijwerk besteedt u uit aan deze expert

Als het gaat om het uitvoeren van groot lasersnijwerk, dan kunt u terecht bij M. den Oudsten Buigwerken. Zij beschikken over vijf machines die worden gebruikt voor lang lasersnijden. Deze machines stellen hen in staat om allerlei soorten materialen te bewerken, zoals aluminium en (roestvrij)staal. Lang lasersnijden wordt gebruikt om metalen platen van 60 x 4,5 meter te bewerken. De specialisten kunnen zelfs tekst of belijningen aanbrengen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Wilt u kleinere formaten laten bewerken? Ook dan kunt u bij deze specialisten terecht, zij bewerken platen van diverse formaten op een nauwkeurige en snelle wijze. De platen worden voorzien van laskanten, waardoor snelle verwerking mogelijk is.

Ontdek de voordelen

Groot lasersnijwerk en andere vormen van lasersnijden worden voornamelijk gebruikt voor staalbewerking. Dit komt doordat lasersnijden een stuk eenvoudiger is dan andere methodes, waaronder plasmasnijden en autogeen snijden. Hierdoor wordt lasersnijden gebruikt voor zowel groot als klein lasersnijwerk. Lasersnijden zorgt namelijk niet of nauwelijks voor verbuigingen. Dit komt doordat het metaal aan zeer geringe warmte wordt blootgesteld. Dit betekent dat nabewerking vaak niet eens nodig is!

Neem contact op met de specialisten

Kortom, als u groot lasersnijwerk wilt laten uitvoeren dan kunt u terecht bij deze specialisten. Zij streven ernaar om zowel in Nederland als in Europa marktleider te worden én te blijven op het gebied van gefabriceerde halffabricaten. Hoe zij dit waar willen maken? Door zowel nu als in de toekomst een onderscheidende organisatie te zijn waarbij vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap voorop staan. Bij deze specialisten kunt u erop rekenen dat uw opdrachten snel en efficiënt worden uitgevoerd. Zo hebben zij een standaardvoorraad van ongeveer 600 ton staal én beschikken ze over een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand machinepark. Heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave of heeft u vragen? Dan neemt u contact op met de experts. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.mdenoudsten.nl/