Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heeft u mobiele afzuiging nodig? Dit is dé specialist voor u

Mobiele afzuiging is voor veel industriële werkplekken de ideale uitkomst. Er zijn terecht strenge eisen met betrekking tot de gezondheid van de lucht bij werkplaatsen. Als uw werknemers lassen, zagen of snijden, dan worden er kleine deeltjes de lucht in gebracht die schadelijk zijn voor hun gezondheid. Dit voorkomt u door afzuiging te installeren bij de machine, zodat de deeltjes al worden opgezogen voordat ze kunnen worden verspreid. Dit kan met vaste afzuiging, wat betekent dat deze bij een permanente werkplek wordt geïnstalleerd en daar altijd werkt. Er is ook mobiele afzuiging, voor het geval de werkplekken in uw werkplaats niet altijd op dezelfde locatie staan. Lemtech Lucht- en Milieutechniek is dan dé specialist voor u.

Mobiele afzuiging voor iedere werkplaats

Het mooie van mobiele afzuiging van deze specialisten is dat het een veilige situatie creëert voor bijna elke werkplaats. Dat komt doordat het een flexibele optie is en u uw afzuiging plaatst waar u het nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mobiele unit met een vaste afzuigslang. Deze plaatst u op de plek waar u op dat moment werkt en verwijdert u weer net zo gemakkelijk. Een andere optie is dat u kiest voor een vaste centrale unit met meerdere afzuigslangen. Dit bedrijf heeft allerlei soorten mobiele afzuiging voor u, zodat u deze exact kunt aan laten sluiten bij uw eigen behoeften. Is het voor u onmogelijk om in uw grote werkplaats overal bronafzuiging te realiseren? Dan is ruimtelijke ventilatie een uitstekende manier om toch voor gezonde lucht voor uw medewerkers te zorgen.

Verzeker uzelf van de ideale oplossing

Besluit u met Lemtech Lucht- en Milieutechniek verder te gaan en uw mobiele afzuiging bij hen te bestellen? Dan wordt u vast niet teleurgesteld! Dit bedrijf levert namelijk door heel Nederland gepaste oplossingen en ze hebben al een groot aantal klanten tevreden achtergelaten. Neem daarom contact op met deze specialisten en u vindt vast de juiste afzuiging voor uw werkplaats.

https://www.lemtech.nl/