Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het nieuwe verdienmodel van een integratieplatform

Een integratieplatform is de andere naam voor API platform. Het platform is een vereiste voor elk bedrijf dat ook in de toekomst uitstekende diensten wil kunnen aanbieden. Het API platform zorgt ervoor dat uw bedrijf onderdeel van de toekomst wordt en in het heden een streepje voor heeft op de concurrentie. Met behulp van het platform kunt u losse applicaties binnen uw bedrijf ordenen en samenbrengen. Dit zorgt voor een overzichtelijker en sneller dataverkeer. Als uw bedrijf veel verschillende digitale applicaties gebruikt, kan het zijn dat deze met elkaar botsen. Het integratieplatform zorgt ervoor dat die ‘botsingen’ vermeden worden. U kunt het zien als een stad die een nieuw wegenplan krijgt, waardoor knelpunten worden opgeheven. Het verkeer stroomt sneller door en er vinden minder ongelukken plaats.

Een integratieplatform: wat kunt u ermee?

U kunt verschillende dingen met een API platform. Het platform is de snelste en bewezen effectiefste manier om losse applicaties in een overkoepelend netwerk onder te brengen. Het ‘kleuternetwerk’ dat met tape en plakband aan elkaar hangt, kunt u uitzwaaien. Het is tijd voor het echte werk. Het is tijd voor Datacon. Hier vindt u integratieplatforms van de allerhoogste kwaliteit. API autorisatie zorgt ervoor dat iedere API gebruiker gebruik van het netwerk maakt aan de hand van een ‘Service level agreement’. In deze overeenkomst staat vastgelegd wat de afnemer van het netwerk precies moet doen om van het netwerk gebruik te mogen maken en wat de eventuele kosten zijn. Met het platform zet u geheel nieuwe distributiekanalen op en deelt u deze met bijvoorbeeld distributeurs, webshops en outlets.

Neem contact op met de expert

Met de juiste licenties zet u uw API platform effectief in om data te verspreiden. De Management Setup wordt speciaal voor u ontworpen zodat u deze kunt implementeren in uw bedrijf. Het beheer van het platform kunt u overlaten aan een expert, zoals Datacon. Ook kunt u training krijgen. Profiteer daarom van de services van deze specialist en neem contact met hen op.