Ererondje
Image default
Financieel

Hoe om te gaan met een ongeplande uitgave als u werkloos bent?

Werkloos? Hier leest u hoe u een onverwachte rekening kunt aanpakken.

Miljoenen Amerikanen hebben hun baan verloren in de nasleep van de coronavirus pandemie, en terwijl het leven van een werkloosheidsuitkering op zich al stressvol genoeg is , is het zelfs nog problematischer wanneer er ongeplande uitgaven opduiken, zoals uw auto die kapot gaat of er iets misgaat met uw huis. Als u werkloos bent en met een rekening wordt geconfronteerd die u niet kunt uitstellen, volgen hier een paar opties om deze aan te pakken.

1. Tik op je noodfonds

Helaas heeft niet iedereen een noodfonds, of als je al geruime tijd werkloos bent, heb je het misschien al opgebruikt. Maar als je wat spaargeld hebt, is dit het moment om het te gebruiken. Hoe? Bekijk dat op deze website: https://leningmetbkr.com/.

Hoewel je misschien geneigd bent dat geld voor iets anders vast te houden, heeft het geen zin om te lenen als je geld hebt dat al van jou is.

2. Onderhandelen

Je weet nooit wanneer de persoon of entiteit aan wie je plotseling geld schuldig bent, misschien bereid is om met je samen te werken vanwege je werkloze status. Als je plotseling voor een verrassing rekening staat, probeer dan te onderhandelen. Als uw auto bijvoorbeeld plotseling kapot gaat, vraag dan uw monteur om een pauze in te lassen bij de reparatie, of u in ieder geval uw betaling te laten strekken over de tijd. Je weet nooit hoeveel speelruimte je krijgt, tenzij je spreekt over de moeilijkheden waarmee je wordt geconfronteerd.

3. Vraag een persoonlijke lening aan

Als u snel geld nodig heeft, is een persoonlijke lening vaak een goede manier om het te krijgen. Met een persoonlijke lening kunt u om welke reden dan ook lenen, en de rentetarieven zijn over het algemeen veel betaalbaarder dan die van creditcards. Dit geldt vooral als je een goede credit score hebt. Bovendien worden persoonlijke leningen vaak snel afgesloten, dus u heeft uw geld misschien slechts enkele dagen nadat u zich hebt aangemeld, zodat u uw plotselinge uitgaven kunt betalen wanneer dat nodig is. En tijdens de pandemie komt u mogelijk in aanmerking voor een lening voor ontberingen van het coronavirus, een speciaal soort persoonlijke lening waarmee u een kleiner bedrag kunt lenen, maar waarbij ook een lagere rente wordt berekend dan bij een typische persoonlijke lening.

4. Val terug op een 0% inleidende APR-creditcard

Creditcards worden meestal als laatste redmiddel beschouwd als het gaat om lenen maar is dit wel goed? Op https://zonder-bkr-lenen.com/ zal dit worden onderzocht. Maar als u geen persoonlijke lening kunt krijgen, kunt u proberen een ongeplande uitgave in rekening te brengen op een kaart met een introductietarief van 0%. Sommige van deze kaarten brengen gedurende meer dan een jaar 0% rente in rekening, wat u een redelijke hoeveelheid tijd geeft om een saldo terug te betalen dat niet enorm is. Voor alle duidelijkheid: als u uw saldo niet afbetaalt tegen de tijd dat de introductieperiode afloopt, krijgt u te maken met een zeer hoge rente op uw schuld — dus wees voorzichtig wanneer u deze route volgt.

Als je geen baan meer hebt, kan zelfs een kleine rekening verwoestend zijn als deze uit het niets opduikt. Als je geen spaargeld hebt om die kosten te betalen, probeer het dan zo veel mogelijk te verminderen door je zaak te bepleiten, en leen dan zo betaalbaar als je kunt om het op tijd af te betalen.

 

https://leningmetbkr.com/leningen/850-euro-lenen/

Gerelateerde artikelen

De kennis van een boekhouder in Venlo bij uw bedrijfsoverdracht

Professioneel incassobureau inschakelen

Verdien je eerste internet miljoen