Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Jouw bedrijfsprocessen optimaliseren? Schakel een Lean coach uit de omgeving van Amsterdam

Zowel startups als ervaren bedrijven kunnen processen in hun bedrijf optimaliseren. Er zijn namelijk vaak onnodige processen die niet efficiënt zijn en die problemen opleveren. Door dit te veranderen zul je veel positieve veranderingen in het bedrijf waarnemen. Door een Lean coach nabij Amsterdam in te schakelen, leer jij hoe je de processen in jouw bedrijf kunt optimaliseren. L6sigmacoach biedt verschillende cursussen aan die precies aansluiten bij jouw soort bedrijf.

Trainingen in verschillende niveaus

De trainingen van deze Lean coach in omgeving Amsterdam worden in verschillende niveaus aangeboden. Het laagste niveau is bijvoorbeeld geschikt voor iedere soort werknemer. Hier leer je hoe je jouw werk beter kan indelen en zo efficiënter kan werken. Het tweede niveau is bedoeld voor werknemers die ook projecten leiden en dus inzicht willen krijgen in bedrijfsprocessen. Het laatste niveau is voor managers en projectleiders die de processen in de organisatie optimaal willen houden en structureel willen verbeteren. Deze trainingen zijn opvolgbaar, waardoor je als beginnende startup uiteindelijk ook jouw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren.

Theorie en praktijk

Tijdens de cursussen van deze Lean coach in omgeving Amsterdam wordt er gewerkt met de Lean sigma six methode. Je leert hier eerst veel theorie over. Daarna zul je echter ook veel gaan oefenen met relevante praktijkcases. Hier leer je dus hoe je de opgedane kennis ook kunt toepassen in de praktijk. Je kunt dan in jouw eigen bedrijf meteen aan de slag met deze handvaten.

Een succesvoller bedrijf

Er zitten vaak veel onzichtbare problemen in werkprocessen. Hierdoor worden er onnodige kosten gemaakt en worden doelen minder snel bereikt. Door deze processen structureel aan te pakken, zullen deze problemen ook opgelost worden. Kosten worden verlaagd en werknemers kunnen beter hun werk uitvoeren. Dit leidt uiteindelijk tot een succesvollere bedrijfsvoering. Door te focussen op wat echt belangrijk is, zal dit ook beter uitgevoerd worden. Indien je vragen hebt, dan kun je terecht bij L6sigmacoach.