Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies een mooi én praktisch tapijt voor op kantoor

Wilt u de inrichting van uw kantoor veranderen, dan is welllicht een ander tapijt leggen een goede keuze. Dit maakt de ruimte onmiddellijk een stuk sfeervoller om in te werken. Besluit u om een nieuw tapijt op kantoor te gaan leggen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Eén van deze zaken is de akoestiek in de ruimte. Een standaardtapijt gaat vaak geen galm in een holle ruimte, zoals een kantoor, tegen; een tapijt met akoestische backing wél! Bent u op zoek naar zo’n praktisch tapijt voor op kantoor dat ook nog eens mooi is? Bekijk dan zeker het assortiment aan tapijten van Enzovoort BV!

Tapijten die volgens een speciaal concept ontwikkeld zijn

Bij Enzovoort BV vindt u de tapijten van Millikken Nederland, dat behoort tot het bedrijf Millikken Company. Dit is één van de grootste fabrikanten in de wereld op het gebied van projectvloerbedekkingen voor onder andere kantoren. De tapijten van deze aanbieder bevatten een gepatenteerde akoestische backing en zijn allemaal voorzien van een uniek design. De akoestische backing zorgt ervoor dat het contactgeluid in grote, open ruimtes drastisch verminderd wordt. Dit is wat de producten van Millikken Nederland die Enzovoort BV aanbiedt ideaal maakt voor gebruik op kantoor; omgevingsgeluid wordt beperkt zodat de productiviteit hierdoor niet beïnvloed wordt. Daarnaast geeft het tapijt sfeer aan ieder kantoor door middel van authentieke designs.

Ga voor een geluiddempend tapijt van deze aanbieder

Wilt u uw kantoor sfeervoller maken door middel van een tapijt? En vindt u het daarbij van belang dat het tapijt geluiddempend werkt? Ga dan voor één van de tapijten van Enzovoort BV. Hier vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten en maten tapijt voor op kantoor mét geluiddempende werking. Bovendien bent u hier verzekerd van een tapijt van uitstekende kwaliteit met een lange levensduur. Bekijk de collectie op de website en neem gerust contact met het bedrijf op indien u meer informatie of een adviesgesprek wenst.  

https://enzovoortbv.nl/