Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop uw balenklem bij deze specialist

Het vinden van een geschikte balenklem voor uw werkzaamheden is niet altijd makkelijk. Want welke klem heeft u nu precies nodig en welke is van de beste kwaliteit? Deze vragen zijn snel beantwoord als u besluit om uw balenklem aan te schaffen bij Durwen Benelux. Deze professionele leverancier van voorzetapparatuur voor heftrucks verkoopt enkel apparatuur van het vooraanstaande Duitse merk Durwen. Hier rekent u op niets minder dan topkwaliteit, betrouwbaarheid en prettige service.

Waarom u voor deze specialist zou moeten kiezen

Het is voor Durwen Benelux belangrijk dat u een product ontvangt dat van uitstekende kwaliteit is én zeer lang mee gaat. Daarvoor hebben zij de Durwen ServicePlus Technologie ontwikkeld. Dankzij deze service profiteert u van een minimum aan reparatiekosten of onderhoud aan uw apparatuur. Hun balenklemmen zijn dan ook voorzien van modulaire geschroefde componenten, waardoor eventuele componenten met problemen makkelijk en snel vervangen kunnen worden. Die snelheid wordt mede gegarandeerd omdat deze specialist over een eigen magazijn met onderdelen beschikt en een eigen werkplaats heeft om reparaties uit te voeren. Heeft u alsnog problemen? Er is een technische dienst beschikbaar die werkzaam is in heel de Benelux.

Kies uit een breed assortiment balenklemmen

U heeft hier keuze uit allerlei verschillende soorten balenklemmen. Voor elk soort te verplaatsen materiaal is immers een andere balenklem nodig! Maak uw keuze bijvoorbeeld uit:

  • Een draaibare balenklem die 360 graden kan draaien
  • Een balenklem PBK ISO II/III/IV
  • Een recycling balenklem PBK ISO I/III/IV

Vraag om persoonlijk advies

Vindt u het lastig om te bepalen welke klem geschikt is voor uw werkzaamheden? Of heeft u specifieke vragen over de producten of diensten die deze expert u aanbiedt? Schroom dan niet om contact op te nemen met deze specialisten. De medewerkers hebben voldoende kennis en expertise in huis om u van persoonlijk advies te voorzien. U bereikt hen eenvoudig en snel via de contactgegevens op de website.

https://www.durwenbenelux.com/