Ererondje
Image default
Industrie

Laat jouw producten van kunststof spuitgieten

Wil jij jouw producten van kunststof laten spuitgieten bij een bedrijf dat werkt met de techniek van TSG? Dan ben je bij het gespecialiseerde bedrijf Structura van harte welkom. Deze specialist is een van de weinige spuitgietbedrijven die de TSG werkwijze gebruikt bij het spuitgieten van kunststof. Een belangrijk kenmerk aan deze techniek, is dat er wordt gewerkt met een lage druk. De voordelen zijn het meer dan waard om te kiezen voor deze expert. Zo zorgt deze techniek er onder andere voor dat er een grote ontwerpvrijheid is en dat en geen nakrimp of inval optreed. Daarbij is er een wanddikte van wel 40 millimeter mogelijk en kunnen de producten zowel in kleine als grote series worden opgeleverd.

Producten van topkwaliteit verkrijg je bij deze specialist

Wanneer jij ervoor kiest om jouw kunststof producten te laten spuitgieten bij Structura, ontvang je sterke en kwalitatief hoogwaardige producten. Bovendien hebben de producten een hoge mechanische belastbaarheid. Je profiteert bij deze specialist bovendien van maatwerk. Geef aan wat je wensen en eisen zijn dan passen de medewerkers het ontwerp voor jouw product hier perfect op aan. Vervolgens gaan ze, nadat jij het ontwerp hebt goedgekeurd, aan de slag in het machinepark. Hier wordt te allen tijde duurzaam gewerkt. Zo gebruiken ze in het machinepark van Structura stoom die wordt opgewekt door hun eigen zonnepanelen en gebruiken ze warmtewisselaars en vrijkoelers. Je kiest dus niet alleen voor topkwaliteit, maar ook voor een duurzaam bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden aan de deskundige medewerkers

Ben jij geïnteresseerd in het laten spuitgieten van jouw product van kunststof? Of wil je meer weten over de dienstverlening van dit specialistische spuitgietbedrijf? Neem dan direct contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij helpen je uitstekend verder en horen graag meer over jouwe idee en wensen. De contactgegevens van dit bedrijf vind je op de website van de specialist zelf. Hier lees je tevens meer over de dienstverlening.

https://structura.nl/