Ererondje
Image default
Links / Index

Linkbuilding België

Linkbuilding controversieel en nutteloos? Bij Link Optimizer denken we daar anders over en aangezien we resultaten kunnen voorleggen, menen we het bij het rechte eind te hebben. Linkbuilding en een gezond linkprofiel leveren een enorme bijdrage aan je positie in Google. wees daar maar zeker van!

 

Een doordachte linkbuilding strategie

Als specialist in linkbuilding en linkdetox in België en Nederland vertrekken we altijd vanuit een doorgedreven linkanalyse, waarna we een strategische aanpak formuleren. Gewoon maar wat links op het internet gooien is een aanpak die gedoemd is om te mislukken. Linkbuilding kan echter, mits je het goed aanpakt, je heel wat plaatsen laten winnen in Google, daarvoor ga je natuurlijk met Link Optimizer in zee.

 

Bij Link Optimizer staat kwaliteit boven kwantiteit

De tijd dat linkbuilding enkel maar om de hoeveelheid links draaide ligt al lang achter ons. Kwalitatieve links zijn veel belangrijker bij linkbuilding en daar zet Link Optimizer dan ook zwaar op in. Daarnaast kan Link Optimizer ook de linkdetox verzorgen. Dit wil zeggen dat minderwaardige links, die meer schade berokkenen dan dat ze bijdragen aan het succes, worden opgespoord en verwijderd. Zo beschik je in geen tijd over een gezond linkprofiel, een situatie waar Google van smult.

 

Begin vandaag nog!

Ga vandaag nog het gesprek aan met Link Optimizer over jouw linkbuilding strategie. Ongetwijfeld kunnen ze ook voor jouw website en positie in Google een meerwaarde betekenen. Linkbuilding vormt een perfecte aanvulling op je andere digitale media acties, maar laat het wel over aan een specialist. Een specialist in linkbuilding als Link Optimizer kent immers alle regeltjes, volgt de wijzigingen in de algoritmes bij Google op de voet en weet wat werkt en wat niet. Zo zal ook jouw website in geen tijd beginnen stijgen in de Google rankings, wat je onmiddellijk zal werken aan de resultaten van je bedrijf.

Voor meer info : http://www.linkoptimizer.be