Bent u bezig met een innovatieproject en overweegt u om WBSO advies in Hilversum en omstreken aan te vragen? U doet er goed aan om advies hierover in te winnen, daar u op eenvoudige wijze aan een subsidie voor uw project kan komen. De WBSO staat alom bekend als een van de meest toegankelijke subsidieregelingen in Nederland. Toch laten diverse bedrijven de kans liggen om deze subsidie aan te vragen. Wanneer u een specialist inschakelt om de aanvraag voor u te verzorgen, krijgt u de beschikking over een mooi bedrag waarmee u uw project naar een hoger niveau kunt tillen. Dat is toch precies wat u wilt? Ga daarom op zoek naar een deskundig bedrijf dat u hierbij kan ondersteunen!

WBSO subsidie stimuleert u om uw onderzoek voort te zetten

De WBSO is een subsidie die in het leven is geroepen voor ontwikkelings- en onderzoeksprojecten zoals software-innovatie, technologische innovatie of een ander, vergelijkbaar type innovatieproject. De WBSO is een – al dan niet gedeeltelijke – vergoeding voor de loonkosten bij het project. Het stimuleert om het onderzoek voort te zetten en biedt mogelijkheden aan uw onderneming om diepgaander onderzoek te doen. Zeker voor startende ondernemers is deze subsidie enorm voordelig op financieel vlak en een enorme stimulans.

Neem contact op met de specialist

Nu vraagt u zich natuurlijk af waar u een bedrijf vindt dat u van WBSO advies kan voorzien en ook de subsidie voor u aanvraagt. TechForce is een bedrijf dat actief is in Hilversum en omstreken en zij staan u graag bij met raad en daad. Dankzij hen haalt u het maximale uit uw project. Hun deskundige medewerkers geven u uitgebreid WBSO advies en dienen indien gewenst ook de aanvraag van de subsidie voor u in. Neem contact op met deze specialist en laat hen u bijstaan bij de aanvraag van uw WBSO subsidie. Zij verschaffen u alle informatie die u maar nodig heeft.