Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maatwerk voor gevelonderhoud in Zuid-Holland

Bij CCP International BV, een specialist in gevelonderhoud in Zuid-Holland, kun je terecht voor maatwerkoplossingen en professioneel advies voor jouw project. Wil je bijvoorbeeld jouw gevel reinigen, onderhouden of beschermen? Dan biedt CCPI altijd een oplossing aan die specifiek gericht is op het desbetreffende project. Al ruim 12,5 jaar weten ze producten te ontwikkelen en te produceren die geheel conform de ISO 9001 kwaliteiten, 14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen zijn. Bovendien zijn deze producten van hoogwaardige kwaliteit en bieden ze een innovatieve oplossing voor ieder schoonmaak-, bouw- en gevelonderhoudsbedrijf in de regio Zuid-Holland.

Door de ruime ervaring en technische knowhow altijd een oplossing op maat

CCPI uit Krimpen a/d Lek, Zuid-Holland, weet altijd wel een oplossing op maat te bieden op het gebied van gevelonderhoud, mede dankzij de ruime ervaring en de technische kennis die ze hebben opgedaan gedurende deze jaren. Wil je bijvoorbeeld graffiti verwijderen van jouw gevel, een bepaald object onderhouden of aluminium reinigen? In al deze gevallen weten deze specialisten jou te voorzien van de juiste producten. Daarnaast bieden ze ook professioneel advies aan voor jouw project. Hierbij brengen ze de ondergronden in kaart door het type grond, de technische staat, de aanwezige verontreiniging en de scope van jou als opdrachtgever vast te stellen. Op basis hiervan wordt een advies opgesteld die het beste resultaat voor jouw gevel garandeert.

Neem contact op met deze experts en verzeker jezelf van een beschermde gevel

Een goed beschermde gevel en regelmatig onderhoud is uiterst belangrijk. Daarom staan de experts van CCPI graag voor jou klaar met altijd een oplossing op maat. Of je nu jouw gevel wilt beschermen, wilt onderhouden, wilt reinigen of advies nodig hebt voor jouw project; bij deze specialist kun je uitstekend terecht voor alles omtrent gevelonderhoud in Zuid-Holland. Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact met ze op via hun website.

https://www.cleaningcareproducts.com/