Ererondje
Image default
Industrie

Melk en meer vervoeren met een zuivelkoppeling

Een zuivelkoppeling is een koppeling die van roestvrijstaal wordt gemaakt en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet waardoor deze met voedsel en andere levensmiddelen in aanraking mag komen. Een zuivelkoppeling wordt dan ook, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk in de levensmiddelenindustrie gebruikt. Deze koppeling wordt voornamelijk gebruikt voor het transporteren van melk, maar kan dus ook goed voor het vervoer van andere levensmiddelen gebruikt worden. Als u een koppeling bestelt bij Niwa BV, profiteert u van vele voordelen. Zo hanteren ze bij dit bedrijf geen maximale en minimale aantallen, zodat u precies het aantal kan bestellen dat u nodig heeft.

Kwalitatieve materialen van een specialist

Wanneer u een zuivelkoppeling van hoogwaardige kwaliteit wenst, gaat u naar de website van Niwa BV. Dit zelfstandig familiebedrijf is een specialist in industriële tankwagenappendages slangen en koppelingen. Bij dit bedrijf hebben ze een uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten die direct leverbaar zijn. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten die worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Doordat ze bij deze specialist veel artikelen op voorraad hebben, kunnen ze u snel van dienst zijn. Bovendien bieden ze bij dit bedrijf de mogelijkheid om niet-standaard producten bij u te leveren en voeren de vakkundige chauffeurs zelfs kleine reparaties ter plekke uit.

Laat een koppeling op maat maken

Vindt u in het brede aanbod van Niwa BV toch niet de juiste koppeling voor uw toepassing? Dan laat u eenvoudig een zuivelkoppeling op maat maken. Neem hiervoor contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar om u verder te helpen aan de koppeling die u nodig heeft. Ook voor vragen of advies staan de specialisten van dit bedrijf u graag telefonisch te woord. Deze specialist verleent hun diensten door heel Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en Polen.

https://www.niwabv.nl/