Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Met online scheiden makkelijk en snel jullie relatie verbreken

Als jullie eenmaal hebben besloten om jullie relatie te verbreken, is online scheiden een manier om zonder al teveel kosten en moeite snel het proces tot een goed einde te brengen. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat mensen uit elkaar gaan, en doordat we in een digitale wereld leven zijn er tal van mogelijkheden bijgekomen om dit te doen. Online scheiden vergemakkelijkt het proces en door onnodige tussenpersonen buiten beschouwing te laten, ben je zowel sneller als goedkoper uit. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van online scheiden.

Online scheiden verloopt eenvoudig

Omdat je tegenwoordig veel van de informatie die je nodig hebt om online te scheiden op het internet kunt vinden, hoef je minder terug te vallen op hulp van een mediator, advocaat of rechter. Daarmee bespaar je geld en kan het proces sneller verlopen. De manier waarop je contact hebt met elkaar, is natuurlijk ook belangrijk. Je kunt kiezen wat het best bij jullie beiden aansluit. Dat kan bijvoorbeeld contact via een WhatsAppgroep zijn, maar ook telefonisch of per post.

De kosten zijn lager

Door de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen, zijn de kosten van online scheiden in veel gevallen aanzienlijk lager. Om erachter te komen of jullie in aanmerking komen voor subsidie en om een echtscheiding aan te vragen, kunnen jullie naar de Echtscheidingswinkel. Kunnen jullie geen gebruikmaken van een subsidieregeling? Dan wordt er alsnog een vast laag bedrag gehandhaafd, ongeacht hoe lang het proces duurt.

Zet de volgende stap en start het proces

Willen jullie de volgende stap zetten met behulp van de Echtscheidingswinkel? Dan wordt met jullie beiden contact opgenomen op het moment dat jullie de aanvraagformulieren hebben ingevuld. Je wordt tijdens het proces ondersteund door een expert die alle afspraken op papier zet. Wanneer de alimentatie is berekend, komt alle informatie via de advocaat bij de rechtbank, en als de scheiding bij de gemeente is ingeschreven, kan het proces binnen een paar weken worden afgerond.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/