Ererondje
Image default
Bedrijven

Modernisering maakt alles een stuk gemakkelijker

Beloningen zijn tegenprestaties voor het geleverde, deze beloningen bestaan al sinds het begin van de moderne mens. In die periode waren de beloningen niet altijd geld of munten, vaak waren deze beloningen ook in andere vormen, denk hierbij aan eten of onderdak. Tegenwoordig krijgt iedereen zijn salaris in de vorm van geld. Dit monetaire middel is niet meer weg te denken in de tegenwoordige tijd.

Lange tijden kregen de werknemers, hun salaris per week contant in een envelop, deze waren soms voorzien van een salarisstrook en soms ook niet. Deze salarisstroken waren dan ook vaak erg simpel. Tegenwoordig krijgt iedereen een loonstrook, dit is door de wet verplicht. De manier waarop loonstroken worden uitgegeven is wel aan het veranderen. Steeds meer bedrijven voeren ontwikkelingen door, dus ook de loonstroken, de nieuwe trend is dan ook dat werknemers tegenwoordig de loonstroken online ontvangen. Zo wordt de situatie overzichtelijker en is de toegang sneller en makkelijker. Of deze salarisstroken nou per mail worden verstuurd of op een platform worden geplaatst worden, werknemers krijgen de loonstroken vaak niet meer op papier.

Maar deze salarisstroken zijn niet altijd duidelijk, om u te helpen met het ontcijferen van deze loonstroken bestaat er een loonwijzer. Deze loonwijzer van CBBS, helpt u duidelijkheid te scheppen over uw salarisstrook. Een andere dienst van CBBS is de salarisberekening. Deze dienst rekent het salaris uit voor u en uw onderneming, ook kan het bedrijf u haarfijn uitleggen hoe het hele proces in zijn werk gaat en op welke manier u moet handelen. Door de jaren lange ervaring van CBBS is weten zij exact wat er nog is, daarom is CBBS een uitermate geschikte partner voor het verwerken van salarissen. Ook voor advies kunt u bij CBBS terecht, daar helpen zij u graag verder en vertellen u met welke dienst u optimaal resultaat beleefd.

 

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/