Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Multidisciplinaire trainingsacteur in regio Den Haag

Laurens de Groot, ook wel de Man met Koffer, is een veelzijdige trainingsacteur uit de regio Den Haag. Hij biedt uw bedrijf en werknemers, professionele coaching en begeleiding in een toegankelijke en open wijze. De focus ligt hier op multidisciplinaire trainingen, doormiddel van storytelling en communicatie. Laurens start vaak een rollenspel, waar de kracht en positiviteit van de medewerkers benadrukt wordt. Zo kunnen uw medewerkers doorgroeien. Dat is immers ook wat u wilt toch?

De veelzijdige man met koffer

Laurens is al ruim vijftien jaar actief als professionele acteur en spreker. Dit zijn echter niet de enige officiële diensten die hij bezit. Hij is namelijk ook docent, sociaal-pedagoog en hulpverlener. Uw bedrijf in de regio Den Haag kan de man met koffer als trainingsacteur inhuren, maar ook als spreker of presentator van een evenement. Uit vele positieve ervaringen van bedrijven die voor u gingen, kunt u zien dat Laurens zich goed inleest en voorbereid op de thema’s die aan bod komen tijdens de presentatie. Hij is ook een uitstekende gastheer met een boeiende spreekwijze. Maak kennis met het breed pallet aan mogelijkheden van de man met koffer en contact Laurens voor uw aankomende events. U wilt toch ook geïnspireerd worden door een creatieve spreker tijdens events waar u naartoe gaat?

Maak een afspraak met een professionele spreker

Wilt u Laurens inhuren als professionele trainingsacteur in de omgeving van Den Haag? Of wellicht wilt u juist dat de man met koffer spreekt of presenteert tijdens uw volgende bedrijfsevent? Laurens is met zijn charisma en professionaliteit een toevoeging op alle bedrijfstrainingen en events die u gepland heeft. Bekijk de mogelijkheden van de man met koffer en laat uw bezoekers inspireren door de creativiteit van de presentator. Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met de man met koffer en plan een persoonlijke kennismaking in.

Gerelateerde artikelen

Jouw bedrijfsprocessen optimaliseren? Schakel een Lean coach uit de omgeving van Amsterdam

Een aggregaat huren in Amsterdam die past bij uw wensen en behoeften

Kies voor Metamorfoze en laat allerlei materialen digitaliseren