Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Narrowcasting software heeft talloze mogelijkheden

Bent u op zoek naar een bedrijf met slimme oplossingen voor het communiceren van belangrijke bedrijfsinformatie? Dan biedt de narrowcasting software van het bedrijf InfoScreens een uitstekende oplossing. De PADS4 software die dit bedrijf gebruikt voor narrowcasting biedt vele mogelijkheden. Zo is het installeren van een aantal schermen tot aan digitale signage-installaties met meer dan duizend schermen mogelijk. Op deze manier kunt u elke vorm van content laten zien op deze schermen op ieder gewenst moment en op iedere locatie. De narrowcasting software van InfoScreens is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. U kunt op de digitale menuborden gemakkelijk uw weg vinden, zelfs als beginnend gebruiker.

Voor welke toepassing wilt u deze software gebruiken?

De narrowcasting software van InfoScreens is te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de software te gebruiken om:

  • Reclame te maken bij een bepaalde doelgroep
  • Een reserveringssysteem toe te voegen
  • Bewegwijzering in te schakelen op meerdere locaties

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met deze geavanceerde software. De specialisten zorgen er met hun software voor dat de juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep terechtkomt. Denk daarbij aan advisering (ook op consultancy-basis), realisering, instandhouding, beheer, hosting en service.

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Heeft u interesse in de dienstverlening en de oplossingen van dit professionele bedrijf? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf en bespreek wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij leggen u dan uit welke oplossingen geschikt zijn voor u en bespreken de mogelijkheden met u. U bereikt het bedrijf door middel van de contactgegevens die u vindt op de website van de specialist. Door te kiezen voor een samenwerking met dit deskundige bedrijf, bent u verzekerd van een project dat compleet aansluit op uw wensen en behoeften. Neem contact met ze op!

https://infoscreens.nl/