Ererondje
Image default
Dienstverlening

Neem een hypotheekadviseur in de arm bij de aanvraag van een nieuwe hypotheek

Wanneer u een huis gaat kopen, is het verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen. Hij of zij helpt u bij het vinden van een hypotheek die op uw woonsituatie aansluit en de laagst mogelijke rente heeft. Op die manier kunt u veel geld besparen op uw hypotheek. Natuurlijk gaat u hiervoor niet naar de eerste de beste hypotheekadviseur, maar zoekt u een adviseur die gedegen en persoonlijk advies geeft. Vaak zijn deze adviseurs wel te vinden, maar rekenen ze relatief hoge advieskosten. Hoe fijn is het dan dat er een hypotheekadviseur is die betrouwbaar advies geeft en ook nog eens voordelige advieskosten rekent? Adviesburo van Uden scoort namelijk op beide punten goed.

Onafhankelijk advies over hypotheken én verzekeringen

Er zijn meer voordelen wanneer u Adviesburo van Uden uit Rosmalen inschakelt als uw hypotheekadviseur dan de voordelige advieskosten en het goede advies. Zo kunt u bij dit bedrijf niet alleen terecht voor hypotheekadvies, maar voorzien ze u ook van onafhankelijk advies over de verzekeringen die erbij komen kijken. Het is immers niet alleen belangrijk om de hypotheek van uw woning goed te regelen, want u moet er ook voor zorgen dat de verzekeringen op orde zijn. De adviseurs van Adviesburo van Uden zoeken een verzekering voor u met de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Op die manier bent u goed verzekerd en kunt u ook nog eens besparen op de kosten van uw verzekering.

De juiste hypotheek voor iedere woonsituatie

Ongeacht uw situatie en of u een starter bent of naar een nieuwe koopwoning verhuisd, Adviesburo van Uden vindt een hypotheek die bij u past. U krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen die u bijstaat vanaf het zoeken naar een hypotheek tot na de aanvraag ervan. Een hypotheekadviseur die met u meedenkt en alle belangrijke factoren in het advies meeneemt. Daarnaast wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van eventuele veranderingen, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig wanneer u een hypotheek gaat aanvragen.