Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Op deze manier helpt een weerbaarheidstraining uw kind vooruit

Wist u dat een weerbaarheidstraining uw kind vooruithelpt? Dit is te danken door het begeleiden van kinderen met persoonlijke en/of sociale problemen. Veel ouders die een weerbaarheidstraining van hun kind bijwonen geven aan verandering te merken. Door de uitgestippelde aanpak van de medewerkers van ABpsyon komt er van alles aan bod en leren niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders veel over zichzelf en elkaar. Elk traject begint met een kennismakingsgesprek, een intakegesprek en informatiebijeenkomst. Daarna beginnen de trainingen waarbij de ouders ook cursussen krijgen. Er wordt gewerkt in een boek voor de kinderen en de ouders en alle trainingen worden door professionele trainers verzorgd. Uiteindelijk vindt er een evaluatiegesprek plaats en wordt alles besproken. Bijvoorbeeld de groei die gemaakt is en waar nog verbetering geboekt kan worden.

Wordt uw kind gepest en biedt de school geen oplossing? Regel een weerbaarheidstraining voor uw kind

Op iedere school wordt er gepest. Toch is het voor een docent niet altijd duidelijk dat er gepest wordt en wie er dan gepest wordt. Maar als het ontdekt wordt, moet er wel adequaat gehandeld worden. Is er al veel geprobeerd, maar komt u er met de school niet helemaal meer uit? Kies dan voor een weerbaarheidstraining voor uw kind bij ABpsyon. Deze praktijk zorgt voor meer psychosociale weerbaarheid en helpt bij het creëren van een positief zelfbeeld bij uw kind. Die aspecten gecombineerd met beter communicatietechnieken helpen uw kind voor zichzelf op te komen en grenzen aan te geven. De gewenste resultaten worden, voor zover mogelijk, behaald door het toepassen van een oplossingsgerichte methode.

Maak uw kind weer gelukkig en kies voor een weerbaarheidstraining voor uw kind

In iedere situatie wilt u het beste voor uw kind. Dat is logisch voor een ouder. Wanneer uw zoon of dochter niet lekker in zijn vel zit, wordt gepest op school of een laag zelfbeeld heeft door een andere reden, houdt dat u bezig. U wilt dat uw kind gelukkig is en met plezier door het leven gaat. Dan is het een idee om te kiezen voor een weerbaarheidstraining voor uw zoon of dochter. Op die manier leert het kind voor zichzelf opkomen en ook beter gevoelens verwoorden. Merk u dat uw zoon of dochter over zich heen laat lopen? Met een weerbaarheidstraining van ABpsyon leert uw kind essentiële vaardigheden waarvan hij of zij een leven lang profiteert. In het afgelopen decennium zijn er meer dan 500 kinderen en ouders hierdoor geholpen.