Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Profiteer van diverse voordelen als u hier uw bedrijfsautoverzekering afsluit

Kiest u voor een bedrijfsautoverzekering van Poliscounter? Goede keuze! Zo profiteert u van tal van extra’s. Een bedrijfsautoverzekering afsluiten wordt zo wel heel aantrekkelijk. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Heeft u een auto van de zaak en rijdt u schade? Hoe pakt u dit dan het best aan? Dat vertellen de schadespecialisten van Poliscounter u graag. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Hierbij bent u dag en nacht verzekerd. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.

Vul uw bedrijfsautoverzekering aan met extra modules

Wilt u een bedrijfsautoverzekering afsluiten bij een specialist? Dit is vaak een lastige klus! U wilt natuurlijk een goede verzekeringsmaatschappij hebben, niet te veel betalen en profiteren van allerlei extra’s. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.