Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren voor een mooie prijs

Heeft u een groot congres waarbij u benieuwd bent naar de mening van het hele publiek, huur dan stemkastjes! Het voordeel van stemkastjes huren, is dat u in een oogopslag te zien krijgt wat uw publiek vindt en waar zij dus op stemmen. Geen gedoe meer met groene- en rode kaartjes, gewoon op een makkelijke manier gebruik maken van stemkastjes tegen een voordelige prijs! U kunt bij Intervote tot wel 4000 stemkastjes tegelijk huren, geen bijeenkomst is dus te groot voor ons. Daarnaast zijn onze stemkastjes ook erg leuk wanneer u een leuke quiz houdt of wanneer u wilt stemmen op een persoon!

Stemkastjes huren is helemaal niet eng!

Stemkastjes huren bij Intervote is helemaal niet eng! Zo zorgen wij er altijd voor dat u de beste en meest deskundige begeleiding krijgt wanneer u ervoor kiest om stemkastjes bij ons te huren. Wanneer u ervoor kiest om stemkastjes te gaan huren bij Intervote, dan kiest u ook voor een stukje zekerheid. Bij ons betaald u namelijk geen verzekeringspremie voor mogelijk verlies van de stemkastjes. Daarnaast hanteren wij ook geen eigen risico bij verlies van de stemkastjes. Wij nemen het risico van verlies van de stemkastjes op ons, deze service bieden wij u graag extra aan.

Interactive Voting System

Vaak vragen onze klanten zich nog wel een aantal dingen af wanneer zij stemkastjes huren bij ons. Zo is een veelvoorkomende vraag wat IVS is. IVS staat voor Interactive Voting System. Met IVS kunt u ter plekke met onze stemkastjes de kennis en opinies van de mensen meten. Het meest kenmerkende onderdeel van IVS, is de keypad. Met de keypad kunnen de deelnemers hun voorkeur aangeven, hierna worden de gegevens direct opgeslagen en vertoond. Daarnaast bieden wij ook een IVS Lite Keypad aan. Deze is voorzien van een eenvoudige display en beschikt over tien toetsen waarmee een stem kan worden uitgebracht tijdens de bijeenkomst. Bij deze keypad is het wel mogelijk om te herleiden waar het antwoord vandaan komt, hierdoor is deze keypad uitermate geschikt bij het spelen van een quiz.

Testen van stemkastjes op locatie

Neem snel contact op met Intervote om alle mogelijkheden over stemkastjes huren te bespreken. Indien gewenst is het ook mogelijk dat Intervote van tevoren naar u toekomt om te laten zien hoe alles in zijn werk gaat met de stemkastjes. Voor vragen kunt u ook altijd bellen of mailen. Graag tot ziens als (nieuwe) klant van Intervote.

Voor meer info :