Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw apparatuur is snel weer operationeel dankzij thermisch lansen

Wanneer u werkzaam bent bij een productiebedrijf, technische onderhoudsdienst, hei-, funderings- of soortgelijk bedrijf, krijgt u ongetwijfeld weleens te maken met vastgelopen onderdelen van uw apparatuur, zoals assen en tandwielen. Dit is vaak niet op een reguliere manier te verhelpen. Ook komt het geregeld voor dat u zwaar gereedschap nodig heeft voor bijvoorbeeld het boren van gaten. In deze gevallen kiest u voor de inzet van werkzaamheden rond thermisch lansen. Met een krachtig gereedschap, de lans, wordt uw materiaal losgebrand of wordt er een gat geboord in bijvoorbeeld een damwand of damwandkuip.

Kies voor een ervaren operator in het gebruik van de thermische lans

Tijdens de uitvoering van het thermisch lansen bereikt het gereedschap een ontzettend hoge temperatuur. Hierdoor is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van hoe het gereedschap op een veilige manier gebruikt wordt en heeft u de nodige ervaring nodig. Bovendien dient u speciale persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen. Wanneer een onervaren operator de lans inzet, kan dit leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Het is daarom van groot belang om altijd een specialist in te schakelen, zoals de medewerkers van het veelzijdige las- en constructiebedrijf A.C.W. Holland. Met precisie én de nodige snelheid vervangen zij het desbetreffende onderdeel, waardoor uw apparatuur snel weer operationeel is. Dit zal u enorm veel tijd besparen en voorkomt bovendien schade die niet meer te herstellen is.

Bel of e-mail het bedrijf voor meer informatie over de werkzaamheden

Heeft u problemen met uw apparatuur of installaties, zoals sluizen of bruggen, en denkt u dat thermisch lansen een uitkomst kan bieden? Of heeft u advies nodig over de mogelijkheden? Bel of e-mail het bedrijf dan via de contactgegevens op de website, zodat de medewerkers samen met u naar een oplossing kunnen zoeken. Ook voor spoedklussen zijn de experts vanuit Rotterdam snel bij u op locatie.

https://www.acwholland.eu/