Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw terrein beveiligen doet u via dit bedrijf

Of u nu eigenaar bent van een bedrijf dat beveiliging nodig heeft, of dat u de regie heeft over beveiliging bij een belangrijke instantie: Ecotax Terreinbeveiliging is hét bedrijf dat u verder helpt. Al vele partijen zijn u voorgegaan, zoals ambassades, datacentra, autobedrijven en gevangenissen. Zij zijn allen voorzien van de beste terreinbeveiliging op maat. Wilt u hier ook gebruik van maken? Dat is geen enkel probleem. Het enige wat u dient te doen voordat u uw terrein uitstekend kunt beveiligen, is contact opnemen met dit bedrijf uit Moerdijk, in regio Breda. In een vrijblijvend adviesgesprek worden u de vele mogelijkheden duidelijk gemaakt en maakt u een geïnformeerde keuze.

Indringers worden gedetecteerd

Er zijn diverse terreinbeveiligingssystemen mogelijk om te installeren op uw terrein. Met hekwerk- of gronddetectie bijvoorbeeld worden indringers direct gedetecteerd. Dit is natuurlijk ook mogelijk met de reguliere camerabeveiliging, wat altijd fijn is om te hebben als eventueel bewijsmateriaal. Echter wordt uw systeem aangewakkerd met grond- en hekwerkdetectie. Er wordt meteen gevoeld waar de indringer zich bevindt en u kunt dus snel handelen en de politie inschakelen. Voor belangrijke instanties, zoals gevangenissen of luchthavens, is het belangrijk om te kiezen voor high risk beveiliging. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor dit systeem? Ook dan helpt het vakkundige team van Ecotax Terreinbeveiliging u verder. Het beveiligen van uw terrein wordt u graag uit handen genomen.

Meer over het bedrijf

Wanneer u uw terrein wilt beveiligen door dit bedrijf, bent u misschien ook wel nieuwsgierig naar hun werkwijze en expertise. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft het bedrijf ontzettend veel kennis opgedaan over terreinbeveiliging en is dan ook meegegaan met alle moderne technieken door de jaren heen. Ruim 40 sectoren hebben al gebruikgemaakt van hun kunde; het bedrijf heeft namelijk voor iedere branche een perfecte oplossing op maat. Sluit u een service- en onderhoudscontract af? Dan profiteert u van jaarlijks preventief onderhoud en worden schades of storingen binnen 24 uur opgelost.

https://www.ecotax.nl/