Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilig verbuisd boren met een Gewi anker

Wanneer u verbuisd wilt boren, dan moet u dit op een veilige manier doen, om ongelukken te voorkomen. Om dit te bewerkstelligen, heeft u een zogenaamd Gewi anker nodig, die ook wel een Gewi-paal genoemd. Dit is een funderingselement dat bestaat uit een stalen staaf met een schroefdraad en een cilindervorming groutlichaam om deze staaf heen. Het groutlichaam voorkomt dat het Gewi anker gaat roesten, en de fundering zo onstabiel wordt. Zo kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan, en dus is het belangrijk om een Gewi anker te gebruiken bij de bouw van een nieuw pand.

Hoe werkt verbuisd boren met een Gewi anker?

Met verbuisd boren kunt u nauwkeurig een tunnelvormig gat boren, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een heipaal. Dit gebeurt vaak met een buisvormige boor die hol is. Wanneer u hierin een Gewi anker plaatst, die achtergelaten wordt in het te boren gat, zorgt u voor een extra stevige fundering van het pand dat u aan het bouwen bent. Hier bovenop kunt u vervolgens een reguliere fundering plaatsen. Op deze manier staat het gebouw dat u aan het bouwen bent zeker stevig. Het gebruik van een Gewi anker is dus zeker aan te raden. Op deze manier blijft een gebouw namelijk stevig staan, en zal dit tot in lengte van jaren blijven doen.

 

Neem contact op met deze specialist

Heeft u interesse in het gebruik van een Gewi anker bij uw werkzaamheden, en wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. Deze ervaren specialist werkt al jarenlang met deze en andere effectieve vormen van funderingen. Daardoor voorzien ze u graag van persoonlijk advies, zodat u gebouwen met een stevige fundering kunt bouwen. Ontdek dus snel alle mogelijkheden van een Gewi anker in uw funderingen. Zo kunt u veilig blijven bouwen.

 

https://devriestitan.nl/

Gerelateerde artikelen

Perfecte service bij onderhoud aan uw koffiemachine op locatie in Amsterdam

Voor kopieerbeveiliging schakelt u de hulp in van dit bedrijf

Eenvoudig en snel online een nieuwe domeinnaam vastleggen