Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilige desinfectie via een dispenser: koop een desinfectiepaal bij deze groothandel

Wilt u klanten en gasten een veilig gevoel geven en tegelijkertijd de hygiëne van uw medewerkers waarborgen? Zorg er dan voor dat u desinfectie via een dispenser aanbiedt en een desinfectiepaal in de groothandel koopt. Zo zorgt u voor optimale handhygiëne. Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u palen zowel kopen als huren. Voor een evenement huurt u bijvoorbeeld een paal en voor langdurig gebruikt koopt u een gepersonaliseerd exemplaar. Dit houdt in dat de desinfectiepaal een kleur naar keuze heeft en dat u uw logo erop kunt laten drukken. Zo tovert u deze hygiënische service om tot een heus reclamemiddel!

Hygiëne als reclame

Een logische plek om de desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel neer te zetten is bij de ingang van uw bedrijf. Zo kunnen klanten bij binnenkomst en bij het verlaten hun handen desinfecteren. De ingang van uw bedrijf is een soort visitekaartje en u kunt de paal dus goed gebruiken als reclamemiddel. Met uw logo en huisstijlkleuren wordt de desinfectiepaal een echte blikvanger. Niet alleen laat u een positieve indruk achter bij klanten door het stukje hygiëne service, maar u zorgt ook voor prachtige reclame. De desinfectiepalen zijn mobiel en kunnen dus altijd naar een andere plek verplaatst worden. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een evenement op een andere locatie organiseert.

Waarom desinfectiepalen onmisbaar zijn in uw bedrijf

We kunnen er niet langer omheen: een desinfectiepaal bij de ingang van uw bedrijf is onmisbaar. De desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel geeft uw klanten of gasten een veilig gevoel en zorgt voor een goede handhygiëne. Dit helpt om de verspreiding van virussen tegen te gaan. De desinfectiepaal geeft precies de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel af, simpelweg door een hand onder de dispenser te houden. U vult de dispenser eenvoudig bij gedurende de dag, zodat er altijd voldoende desinfectiemiddel in zit. Ook het schoonmaken van de paal is een fluitje van een cent.

https://www.desinfectie-paal.nl/