Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verschillende diensten bij hét fulfilment center van Nederland

Wil je het logistieke proces uitbesteden aan een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring? Dan is Mondial Logistics dé partij die je zoekt! Dit fulfilment center is gevestigd in Zaandam, maar biedt logistieke ondersteuning aan bedrijven door heel Nederland. Ze bieden verschillende diensten aan voor zowel B2B als B2C bedrijven. Heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld de orderverwerking en verzending van jouw goederen? Wil je de producten opslaan in een geschikt magazijn of heb je misschien juist hulp nodig met de retourverwerking? Wat jouw vraag ook is, bij deze specialist bieden ze een oplossing op maat aan.

Welke logistieke diensten wil jij uitbesteden?

Wanneer je dit fulfilment center in Nederland inschakelt, profiteer je van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitstekende service. Ze luisteren naar jouw wensen en stemmen daar hun diensten op af. Je kunt ervoor kiezen om het volledige logistieke proces van jouw bedrijf uit te besteden, maar het is ook mogelijk om slechts enkele delen uit te besteden. Denk hierbij aan de opslag van goederen in het ruime magazijn, orderpicken en het transport. Ook wanneer je goederen wilt verzenden naar andere landen, helpt deze specialist je graag verder. Ze zorgen voor de benodigde douanefaciliteiten, waaronder vergunningen en het opmaken van transitdocumenten. Naast de reguliere diensten profiteer je bij Mondial Logistics ook nog eens van Value Added Services. Hierbij moet je denken aan het personaliseren van orders, productfotografie of branded packaging.

Schakel deze specialist in en bespreek jouw wensen

Wil je ook profiteren van de vele diensten van dit professionele fulfilment center in Nederland? Neem dan contact op met de specialisten van Mondial Logistics, zij helpen je graag verder. Op basis van jouw wensen bespreken ze graag de mogelijkheden met je. Ook kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.