Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind de meest geschikte kantoorruimte om te huren in regio Zevenaar

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte in regio Zevenaar, bent nu natuurlijk ook op zoek naar een betrouwbare verhuurder. Die vindt u gegarandeerd bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur. Dit bedrijf uit Zevenaar zorgt ervoor dat u straks over een kantoorruimte beschikt die voldoet aan al uw wensen. Ook wanneer u specifieke voorkeuren heeft voor een kantoor- of bedrijfsruimte, denken de medewerkers van deze verhuurder graag met u mee. Hier vindt u een uitgebreide portefeuille aan kantoor- en andere soorten ruimtes. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een extra ruimte voor de tijdelijke opslag van kantoormateriaal? Of wilt u met een groot team een eenmalig project uitvoeren in een daarvoor geschikte praktijkruimte? Van Keulen Vastgoed – Verhuur stelt uw wensen centraal en maakt het u zo eenvoudig mogelijk.

Verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf

Een kantoorruimte kunt u bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur uit Zevenaar huren in de regio waar dit bedrijf is gevestigd, maar u vindt via hen ook ruimtes in onder meer Westervoort en Duiven. Zo vindt u in een wijde omgeving altijd de geschikte ruimte voor bijvoorbeeld uw project, evenement of opslag. De portefeuille van dit kantoorverhuurbedrijf verandert continu. Hier is men namelijk voortdurend op zoek naar nieuwe geschikte ruimtes voor diverse doeleinden van hun huurders. Hier vindt u een greep uit de complete portefeuille van dit verhuurbedrijf:

  • Werkruimten (van 40 m² tot 250 m²)
  • Praktijkruimten (van 15 m² tot 50 m²)
  • Kantoorruimten (van 15 m² tot 200 m²)
  • Winkelruimten
  • Catering- en horecaruimten

Gunstige voorwaarden

Uiteraard vindt u op de website alle mogelijkheden die u heeft wanneer u een kantoorruimte in Zevenaar wilt gebruiken met uw bedrijf. Deze staan in een handig overzicht, waardoor u direct de nodige informatie heeft en kunt vragen naar de opties. Ook profiteert u bij de huur van vastgoed bij dit bedrijf van gunstige voorwaarden. Zo bieden zij veel flexibiliteit rondom de contractduur. Huur bijvoorbeeld voor onbepaalde tijd, zodat u de ruimte zo lang kunt gebruiken als u wilt. U heeft hierbij een opzegtermijn van slechts drie maanden.

https://vankeulenverhuur.nl/