Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor een totaalpakket aan waterwerken kunt u in Zuid-Holland terecht

Zoekt u naar een ervaren bedrijf op het gebied van asbestsanering, grondwerken, waterwerken en/of sloopwerken? Dan eindigt uw zoektocht hier. De specialisten van Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp voeren de werkzaamheden beheerst en volgens de huidige wet- en regelgeving uit, met oog op het milieu en veiligheid. Zo kunt u onder andere voor vakkundige waterwerken terecht bij dit handels-, transport- en aannemersbedrijf in Zuid-Holland met jarenlange ervaring. Daarnaast koopt u bij hen ook tweedehands materialen. Deze materialen komen vrij tijdens sloopwerkzaamheden. Op deze manier heeft u de kans om deze materialen nog een tweede leven te geven, wat ook weer goed is voor het milieu.

Ook voor specialistisch metselwerk en andere diensten is dit hét bedrijf voor u

Bent u naast waterwerken ook op zoek naar een bedrijf in Zuid-Holland dat specialistisch metselwerk voor u uitvoert? De specialisten houden zich vooral bezig met metselen aan waterbouwkundige projecten, zoals bruggen. Zo gebruiken de middelen waarmee waterdichtheid wordt gegarandeerd en betonrot tegen wordt gegaan. Uiteraard zijn herstelwerkzaamheden aan walstoepjes en kademuren ook mogelijk. Als er voorafgaand aan uw project iets moet worden gesloopt, doen de vakkundige medewerkers dit graag voor u. Ze slopen kunstwerken, installaties en gebouwen heel vakkundig en denken hierbij altijd aan milieu, veiligheid, kwaliteit en de huidige wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden juist plaatsvinden.

Neem gerust contact op met de klantvriendelijke experts

Een offerte op maat vraagt u gemakkelijk aan bij Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp. Door deze geheel vrijblijvende offerte weet u hoeveel de waterwerken, of andere diensten, in Zuid-Holland kosten. Weet u niet zo goed wat de juiste oplossing is voor uw vraagstuk? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantvriendelijke experts. Door hun jarenlange ervaring geven zij u gericht en betrouwbaar advies. Hierdoor zorgen zij altijd voor de beste oplossing voor uw waterwerkproblemen.