Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor kopieerbeveiliging schakelt u de hulp in van dit bedrijf

Uw bestanden, van pdf-bestanden tot belangrijke software, wilt u natuurlijk veiligstellen binnen uw bedrijf. Door de juiste kopieerbeveiliging toe te passen, heeft u de controle over al uw belangrijke content. Anubis IT Security is hét bedrijf dat u het liefst in de arm neemt. Zij weten namelijk alles van kopieerbeveiliging, maar ook het beveiligen van uw website of webpagina’s. Uw afbeeldingen en video’s kunnen daarbij ook gestolen worden en hierin weten ze ook hoe u dit veilig kunt stellen tegen diefstal. Dit kan bijvoorbeeld met beveiligde usb-sticks en dvd’s, zodat ook bijvoorbeeld pfd-bestanden niet zomaar gekopieerd worden. Bekijk zeker eens alle mogelijkheden!

Is CopyMinder iets voor u?

CopyMinder is een 100% softwarematige kopieerbeveiliging die uw verkochte softwarelicenties beheert. Dit systeem controleert onder andere hoe vaak uw software gebruikt mag worden en hoe lang het mag werken vanaf het moment van installatie. Onderhoudscontracten, bijvoorbeeld jaarlijks, zijn dus mogelijk met CopyMinder. Dit geeft u veel financiële voordelen. Wanneer een klant niet betaalt, schakelt u de licentie eenvoudigweg uit. Ook zijn gratis demo’s mogelijk voor een bepaalde tijd. Anubis IT Security weet alles van deze beveiliging en vertelt u dan ook graag meer over de juiste optie voor uw doeleinden.

Wat is voor u belangrijk en waar investeert u in?

Het vakkundige team van dit bedrijf weet precies hoe u het best uw content beveiligt. Natuurlijk is het een investering om dit te doen, maar zeker de moeite waard. Want wat als uw belangrijke bestanden wel worden gestolen en het openbaar wordt gemaakt? Dan bent u natuurlijk veel verder van huis en betaalt u uiteindelijk nog veel meer kosten. Dus, voor bijvoorbeeld kopieerbeveiliging, neemt u Anubis IT Security in de arm. Zit u vast aan een bepaald budget? Bespreek dan uw wensen met een van de professionals. Samen kunt u bespreken wat het belangrijkst is en waar eventueel in geschikt kan worden.