Ererondje
Image default
Geschenken

Wat is een gelukspoppetje?

In de spirituele webwinkel kom je het gelukspoppetje regelmatig tegen. Je hebt alleen geen idee wat je er nu eigenlijk precies mee kan. Waar komt het idee achter het poppetje eigenlijk precies vandaan? In China zijn de gelukspoppetjes al veel langer bekend dan in Nederland. Het gaat de Chinezen vooral om het materiaal waaruit het poppetje gemaakt is. De poppetjes worden gemaakt uit speciaal bamboe hout. In China geeft bamboe geluk, kracht, voorspoed en een lang leven. Dit is de reden waarom Chinezen graag een bamboe boompje in huis plaatsen. Doordat het gelukspoppetje van bamboe gemaakt is brengt het poppetje jouw ook geluk.

Geef iemand kracht met een gelukspoppetje

Gelukspoppetjes zijn een ideaal cadeau om te geven aan iemand die extra kracht nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het verlies van een geliefde of een verloren baan. Soms heeft iemand een helpende hand van buitenaf nodig. Gelukspoppetjes zijn dan leuk om te geven en zorgen misschien voor een beetje extra geluk in het leven. Of de kracht om het leven weer verder op te pakken na een moeilijke tijd. Eventueel kan je hierbij ook nog een kaartje doen waarin je het geluk nader uitlegt. Je kan iemand zo echt een opbeurend berichtje sturen in combinatie met dit schattige poppetje.

Populair cadeau bij speciale gebeurtenissen

Met gelukspoppetjes en andere geluksartikelen wens je iemand niet alleen veel geluk tijdens een moeilijke tijd, maar ook bij speciale gebeurtenissen. Het is bijvoorbeeld een populair cadeau om te geven aan een kersvers bruidspaar. Je wenst ze zo veel geluk en welvaart tijdens hun huwelijk. In een spirituele webshop kom je het poppetje zelfs tegen in de vorm van een bruidspaar. Het is zo echt een leuk symbool om te geven in combinatie met een standaard cadeau. De poppetjes kunnen eventueel ook gegeven worden bij de geboorte van een baby. De baby krijgt zo alle gelukwensen van de wereld voor een gelukkig leven.

Voor meer info : http://www.spirituelewebwinkel.nl/c-734329/gelukspoppetjes-en-geluksartikelen/