Ererondje
Image default
Hobby en vrije tijd

Weg met de dagelijkse sleur

Iedere werkende of schoolgaande Nederlander heeft er één of zelfs meerdere keren per jaar mee te maken: het gevoel dat je in een sleur zit, dat alles maar hetzelfde gaat en er maar niets leuks lijkt te gebeuren. We moeten elke ochtend vroeg uit bed, zijn de hele dag in de weer en zitten ’s avonds uitgeput te wachten tot we eindelijk weer naar bed mogen. Zo’n dagelijkse sleur is niet fijn: het liefst schreeuwen we luidkeels de frustratie van ons af, of gooien we per direct alles om zodat we maar van onze sleur afzijn.

Toch is een dagelijkse sleur vaak makkelijker te doorbreken dan we denken. We zitten immers niet in een zwaarbewaakte gevangenis waar we absoluut niet uit kunnen breken: in tegendeel. We kunnen als het goed is gaan en staan waar we zelf willen! Toch weerhouden onze dagelijkse bezigheden zoals werk en school ons ervan om iets concreets te ondernemen: we willen dat immers niet vergooien.

Maar een dagelijkse sleur doorbreken kan wel degelijk! Ga bijvoorbeeld sporten of in het weekend iets leuks doen. Besluit om gedurende een aantal weekenden te werken aan een nieuwe inrichting van het huis, of ga je bijvoorbeeld al zitten verlekkeren op een vakantie op lastminutespanje.nl.

Zolang je maar iets doet wat uniek is en je niet dag in dag uit herhaalt zit je goed. Maar als dit niet werkt moet je toch wat anders proberen. Als scholier of student zijnde heb je meerdere vakanties per jaar en als werknemer beschik je over een aantal vakantiedagen en ook over weekenden. Dus waarom ga je er niet even tussenuit? Een lastminute naar Spanje is bijvoorbeeld zo geboekt. En als je maar weinig tijd hebt kan dat ook voor een weekendje. Zeker weten dat je bij terugkomst geen spijt hebt en bovendien van die dagelijkse sleur af bent!

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/