Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werk nauwkeurig en snel met behulp van een prefabmal

In de bouw is het uiteraard van groot belang dat er nauwkeurig wordt gewerkt. Maar de sector staat ook onder druk omdat er veel vraag is naar woningen en bedrijfsruimtes. Het moet dus ‘snel en goed’. Dat kan door gebruik te maken van een prefabmal. Dit is een constructie waar beton in wordt gegoten om een bepaalde vorm te maken. Het kan gaan om een steunbalk, maar ook om een complete muur, vloer of plafond. Ook een trap kan op deze manier een stuk eenvoudiger worden gemaakt. Zodra het beton is gedroogd kan de mal worden verwijderd. Uiteraard kan dit principe ook voor andere objecten worden gebruikt zoals een zuil waar een reclamebord op wordt geplaatst voor een winkel of bedrijf of voor een put of kelder.

Het maken van mallen is een precies werk

Het maken van prefab mallen is een zeer secuur werk. Dit kan dan ook lang niet ieder bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een leverancier is het dan ook verstandig om zaken te doen met een onderneming die hiermee ruime ervaring heeft. Zij kunnen niet alleen standaard mallen maken, maar ook een prefab mal voor een speciale vormgeving, bijvoorbeeld op voorschrift van de architect. Deze mallen worden speciaal op bestelling gemaakt zodat ze in alle opzichten aan de wensen van de klant voldoen.

Vraag een offerte voor topkwaliteit prefabmallen

Bij het bedrijf Construx kunt u een offerte aanvragen voor het laten maken van een prefabmal. Geef aan waar de mal voor bedoeld is en uiteraard welke maten deze moet hebben. Als u instemt met de prijsopgave kan uw mal snel worden geleverd. Dit kan meteen op de bouwlocatie of bij uw bedrijf als u zich bezighoudt met het prefabriceren van gebouwdelen zoals muren en vloeren of zelfs complete woningdelen. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

https://www.construx.eu/nl/