Ererondje
Image default
Dienstverlening

Werken in het belang van de samenleving

In Nederland maakten we steeds vaker gebruik van het openbaar vervoer. We gebruikten de trein om op het werk te komen en naar de universiteit te reizen, waardoor we met zijn allen flink in beweging waren. Echter, niet alleen is de samenleving letterlijk in beweging, maar ook figuurlijk is de maatschappij dynamisch. Door maatschappelijke veranderingen worden er aanpassingen gemaakt in ons dagelijks leven en andersom. Om die reden is het een logisch gevolg dat er een aantal mensen die tussen wal en schip dreigen te raken, omdat ze niet meer goed deel kunnen nemen aan de samenleving. Daarom zijn er de juiste professionals nodig om hier uitkomsten en mogelijkheden in te kunnen bieden.

Professional Partners vervult een spilfunctie op de arbeidsmarkt van het sociaal domein. Wij staan in contact met verschillende opdrachtgevers die te maken krijgen met maatschappelijke veranderingen, zoals de overheid, gemeenten, ziekenhuizen en instellingen. Tevens zorgen wij ervoor dat wij talenten werven, motiveren en opleiden om werkzaam te kunnen worden in het maatschappelijk domein en vacatures gemeenten op te vullen. Vacatures gemeente kunnen bijvoorbeeld functies in de schuldhulpverlening of Participatiewet zijn, waarbij wordt verwacht dat je mensen te hulp kan staan die grote schulden hebben of niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. De opleidingsmogelijkheden van Professional Partners variëren tussen masterclasses en workshops, die vakgebieden raken in het maatschappelijk domein en bedoeld zijn om sociale vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.

Denk jij het verschil te kunnen maken in het belang van de samenleving en zet jij je graag in om andere mensen op het rechte pad te krijgen? Dan ben je bij Professional Partners helemaal aan het juiste adres. Wij motiveren jou om jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren, zodat jij straks als ware professional in jouw vakgebied aan de slag kan.

Voor meer info : https://professionalpartners.nl/