Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo regelt u bulk handling efficiënt

Bulk handling binnen uw bedrijf goed regelen, zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering. Bulk handling is van toepassing op verschillende grondstoffen die worden gebruikt voor massaproductie. Denk bijvoorbeeld aan grondstoffen voor voedingsmiddelen. Die kunnen zowel vloeibaar zijn als in poedervorm. Ook andere vormen van stortgoed komen uiteraard voor. Als u bijvoorbeeld groothandel bent en aan bedrijven levert dan werkt u wellicht met balen of met vaten. Die moeten uiteraard op een snelle maar goede manier worden gevuld zodat u probleemloos kunt uitleveren. Hiervoor zijn volledig geautomatiseerde systemen beschikbaar die u veel extra handelingen uit handen nemen.

Hygiënisch werken in de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie is goede hygiëne belangrijk. Dat geldt ook als er sprake is van bulk handling. Poeder waarvan vloeibare dranken worden gemaakt, moet geen niet-toegestane toevoegingen bevatten. Daarnaast wilt u de juiste hoeveelheid aan uw klant leveren zodat u hier geen klachten over krijgt. Een geavanceerde machine kan niet alleen balen vullen maar ook zakken openen zodat ze gevuld kunnen worden. Er komt geen mensenhand meer aan te pas en daardoor kan het productieproces aanzienlijk worden versneld. Uiteraard moet er bij het afvullen rekening worden gehouden met hygiëne als het om voedingsmiddelen gaat. Maar ook verspilling door morsen moet uiteraard zoveel mogelijk worden voorkomen.

Kies voor een partner met ruime ervaring

Het werken met bulk handling is voor grote bedrijven een uitkomst die veel tijd en geld bespaart. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat oplossingen kan bieden voor bulk handling dan bent u bij Entecon in Soest aan het juiste adres. Al vele decennia levert dit bedrijf oplossingen op maat. Op de website vindt u hierover meer informatie. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier gebruiken. Nadat uw specifieke wensen zijn geïnventariseerd, kan er een systeem worden ontwikkeld dat helemaal aansluit op uw wensen.