Ererondje
Image default
Financieel

Alles over een prepaid credit card

Alles over een prepaid credit card.

Met een prepaid credit card schaf je een kaart aan waarmee je geld kunt opnemen en betalingen kunt doen. “Prepaid” betekend dat je vooraf geld op de kaart zet. Je bepaald zelf hoeveel dat is. Het bedrag waarmee de kaart is opgewaardeerd, kan worden uitgegeven. Op deze manier voorkom je dat je aankopen doet, die je niet kunt betalen. Aan het gebruik van een prepaid credit card zit daarom geen financieel risico. Ook degene van wie je een product koopt of een dienst afneemt loopt geen risico. Het geld om mee te betalen is direct beschikbaar via de kaart. Dat is wel zo handig.

Snel en eenvoudig een prepaid creditcard aanvragen.

Een prepaid mastercard aanvragen gaat snel en eenvoudig. Omdat er geen financieel risico is hoeft je aanvraag niet getoetst en geregistreerd te worden bij het Bureau Krediet Registratie. Iedereen kan een prepaid creditcard aanvragen. Bij de aanvraag hoef je geen bankrekening op te geven en na je aanvraag zul je de kaart snel ontvangen. Het opwaarderen van de kaart gaat gemakkelijk met een bankoverschrijving of via iDEAL.

Waarom een prepaid credit card.

Met een prepaid credit card kun je geld opnemen en betalingen doen. Omdat je de kaart vooraf opwaardeert, houd je zelf de controle over je uitgaven. Meer dan het bedrag wat op je kaart staat, kunt je niet uitgeven. Met de kaart kun je makkelijk betalingen doen voor je internetaankopen. Ook kun je bijvoorbeeld in winkels, restaurants en hotels betalen. Het gebruik van een opgewaardeerde prepaid credit card is van hetzelfde gemak als die van een gewone creditcard.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Salarisadministratie voor de horeca in Roosendaal

Verstuur op tijd je herinnering voor een openstaande factuur

Effectief in aandelen traden met het beste beleggingsplatform