Ererondje
Image default
Auto

De juiste keuze voor een rijschool

Yes, je bent 16! Hoewel de wetgeving zodanig is veranderd dat je nog moet wachten met het drinken van een wijntje of biertje, mag je over een half jaar wél beginnen met rijlessen! Kan jij ook niet wachten tot je met de auto de weg op mag, of hoef je ook niet meer te wachten en rest nu alleen nog de keuze voor een goede rijschool?

De juiste keuze maken

Om zo snel mogelijk alleen (of tot je 18e met begeleiding) achter het stuur te kruipen, is het belangrijk om je goed te verdiepen in een juiste rijschool. In de meeste grotere steden zijn er veel verschillende rijscholen, met veel verschillende prijzen en pakketten. Maar waar moet je op letten? Kies voor een rijschool die een proefles biedt, zodat je kennis kan maken met de auto, de rijschool en de instructeur. De meeste servicegerichte rijscholen bieden deze tegenwoordig gratis, dus dat is ideaal. Na zo’n proefles is het van belang dat je een klik hebt met je instructeur en je je op je gemak voelt. Je zal namelijk nog veel uren samen in de auto door moeten brengen. Na de proefles moet je natuurlijk wel gaan betalen en dat zijn vaak dure geintjes. Les bij de prijs niet alleen op goedkoop. Goedkoop is vaak duurkoop, want als de lessen kwalitatief niet veel voorstellen ben je aan het eind van de rit alleen maar meer geld kwijt aan extra lessen en eventuele herexamens. Ten slotte is niet iedere student hetzelfde. Kijk uit naar een rijschool die verschillende pakketten aanbiedt, waardoor jouw lespakket perfect past bij jouw kennis, ervaring en leertempo. 

Rijschool in Nieuwegein

Woon je in het midden van het land en ben je op zoek naar een goede rijschool in Nieuwegein? Dan hebben wij alvast een goede rijschool voor je gevonden. Ideaal is dat je rijdt in de alledaagse drukte, waardoor je veel ervaring op doet. Daarnaast biedt deze rijschool een gratis proefles, verschillende lespakketten, een goede prijs/kwaliteit verhouding én vriendelijke en ervaren instructeurs. Bijkomende extra’s zijn studentenkorting, een gratis herexamen, een hoog slagingspercentage en hele gave moderne lesauto’s. Nu hoef jij alleen nog maar het gaspedaal in te trappen. Succes!

 

Voor meer info :