Ererondje
Image default
Auto

De nieuwe Ford Transit Connect nu binnen je handbereik

Droom jij ook al een tijdje van een nieuwe bedrijfsauto? En dan het liefst eentje van een aansprekend model waarmee je goed voor de dag kunt komen bij je klanten? Dan is nu het moment om Ford Transit Connect lease te overwegen. Deze auto is één van de populairste modellen als bedrijfsauto. Ford is sowieso een merk dat vaak wordt ingezet als het gaat om bedrijfsauto’s. De fabrikant maakt hier ook vaak reclame voor om zijn bedrijfsauto zo goed mogelijk in de markt te zeten. Natuurlijk doen andere merken dit ook, maar de Ford Transit Connect is en blijft een populaire leaseauto. Mocht de Connect niet jouw ideale auto zijn dan kun je wellicht je keuze maken uit één van de andere modellen van de Ford Transit. Er is een complete serie van deze bedrijfsauto beschikbaar, allemaal met hun eigen specifieke kenmerken.

De grote voordelen van operational lease Als je kiest voor operational lease auto, dan kies je voor gemak op heel veel punten. Je sluit een leasecontract af voor een bepaalde tijd, meestal drie tot vijf jaar. Gedurende deze periode betaal je een vast bedrag per maand. Bij dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen die met de auto te maken hebben, behalve de brandstof. Bij het afsluiten van het contract wordt een maximum aantal kilometers per jaar afgesproken. Het maakt immers een groot verschil of je per jaar 50.000 of 250.000 kilometer rijdt. Bij de leaseprijs zijn alle kosten inbegrepen, onder andere de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud. Hieronder vallen ook de reguliere beurten die je auto nodig heeft. 

Daarom steeds meer leaseauto’s op de weg Omdat leasen zoveel voordelen heeft komen er steeds meer lease auto’s op de weg. Het gaat dan niet alleen om Ford Transit Connect lease, maar ook om het leasen van bij voorbeeld personenauto’s. Steeds meer mensen besluiten om voor privé gebruik een auto te gaan leasen, omdat er zo veel voordelen aan zitten. Geen onverwachte extra kosten, een vast bedrag per maand en de zekerheid dat je rijdt in een nieuwe of zo goed als nieuwe auto.

Voor meer info : https://www.operationalleaseautozakelijk.nl