Ererondje
Image default
Auto

Een echte gezinsauto. Perfect voor op vakantie, maar wel een leaseauto

We willen allemaal op vakantie en wanneer je voor een autovakantie kiest is het wel zo handig om een lekkere ruime auto te hebben, waar het hele gezin in past. Toch is het ook mogelijk om met je leaseauto op vakantie te gaan. Toch zorgt het wel voor problemen, want de auto staat wettelijk gezien niet op jouw naam, maar op die van de leasemaatschappij. Daar zijn een aantal dingen op te verzinnen en je kunt diverse stappen ondernemen en regelen om het toch voorspoedig te laten verlopen.

Een machtiging voor het buitenland

Stel je bent van plan om naar het buitenland te gaan, informeer dan even bij je leasemaatschappij. Je kunt ook op internet gaan zoeken naar de benodigde informatie, maar meestal is dat een omweg. Via de maatschappij kun je namelijk een zogenoemdemachtiging aanvragen voor in het buitenland, zodat er zwart op wit staat dat jij bevoegd bent om erin te rijden. Scheelt weer een hoop gedoe voor als je wordt aangehouden bij de grens of ergens anders in het buitenland.

Rekening houden met aanschaf van een auto

Wil jij de Citroen Berlingo leasen en reis je veel voor je werk? Vraag dan ook vooraf of die machtiging mogelijk is en wat je nog meer moet doen om zo soepel mogelijk door Europa te reizen, zonder gedoe. Het scheelt tijd, maar ook kosten die je misschien moet maken als je wordt aangehouden. Een papiertje waarop staat dat jij in de auto mag rijden is een stuk gemakkelijker. Daarnaast is het dus echt wel een puntje van kritiek waar je rekening mee moet houden als je een lease auto gaat aanschaffen en de keuze voor een leasemaatschappij. Het verschilt namelijk kook nog eens per maatschappij wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer info : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen