Ererondje
Image default
Auto

Geen zorgen meer met een operational lease

Een veel voorkomende vorm van een auto leasen zzp is operational lease. Een operational lease is te vergelijken met het huren van een auto. Je huurt het van een leasemaatschappij en gedurende het hele leasecontract is de maatschappij de eigenaar van de auto. Iedere maand betaal je een vast bedrag om gebruik te mogen maken van de auto. De looptijd van een leasecontract kan duren van 2 tot 4 jaar, maar aan het eind van het contract mag je het verlengen. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om de auto terug te geven of je neemt de auto helemaal over.

Alleen huren of het hele pakket nemen

Operational lease is weer te onderscheiden in twee varianten. Full operational lease en netto operational lease. Bij full operational lease betaal je niet alleen voor de auto, maar ook voor alle andere zaken, zoals onderhoud, reparaties, vervangend vervoer en allerlei verzekeringen. Dit zit allemaal inbegrepen in het maandelijks bedrag dat je overmaakt. Dus mocht er opeens iets gebeuren met de auto, dan hoef je je geen zorgen te maken. Het is allemaal al geregeld met je leasecontract. En door het vaste maandbedrag houd je ook een mooi overzicht op je balans voor je bedrijf. Bij netto operational betaal je alleen voor het huren van de auto. Alle mogelijke bijkomende kosten van onderhoud en verzekeringen doe je zelf. Dat kan duur uitpakken, maar alleen als er ook wat echt gebeurt. Als je gewoon veilig rijdt, houd je je lease maandbedrag laag en plotselinge kosten kunnen ook nog laag uitvallen.

De juiste auto leasen voor je bedrijf

Leasemaatschappijen bieden je een groot assortiment aan auto’s die je kunt leasen met alles erop en eraan. Van zakelijke wagens tot handige bestelauto leasen, zoals de Peugeot Partner leasen maar een verlengde en nog veel meer mogelijkheden voor je bedrijf.

Voor meer info : https://www.bestelautoleasen.com