Ererondje
Image default
Bedrijven

Geld investeren in recreatief vastgoed in de mooiste natuurgebieden

Op een veilige manier geld investeren in recreatief vastgoed kan als u kiest voor Center Parcs Vastgoed. Als u gebruikmaakt van de investeringskansen die dit bedrijf biedt, profiteert u van de dubbele vakkennis op het gebied van recreatief vastgoed én toeristisch management. De vakantiehuizen liggen in de prachtigste natuur van Nederland, Duitsland en België. Ook komen er met regelmaat kansen voorbij voor toeristische accommodaties in Spanje en Frankrijk. Deze onderneming geeft graag terug aan de natuur. De ecologische voetadruk blijft zo laag mogelijk, onder meer door minimaal energiegebruik. Hierdoor blijft de energierekening voor u als investeerder ook aantrekkelijk.

Duurzaam ondernemen doet u bij dit bedrijf in de toeristische sector

Center Parcs Vastgoed gaat respectvol om met de natuur en bekijkt continu welke groene verbeteringen zij kunnen doorvoeren in de vakantieparken. Zo gebruiken zij bijna geen chloor, is er in elke vakantiewoning een slimme thermostaat aanwezig én wordt afval goed gescheiden. Als investeerder in recreatief vastgoed bent u hierdoor ook goed bezig voor mens én milieu. Bovendien is beleggen in deze vakantiewoningen voor u een zorgeloze bezigheid. De exploitatie en het onderhoud neemt Center Parcs Vastgoed voor u uit handen. Hierdoor ervaart u geen lasten, maar profiteert u wel van de lusten. Ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw recreatieve woning, ongeacht de bezettingsgraad. Hierdoor wordt geld investeren in vastgoed een nog aantrekkelijkere optie voor u.

Ga voor zorgeloos beheer in deze branche

Geniet van de al ruime 50 jaar ervaring die Center Parcs Vastgoed heeft en neem de stap om geld te investeren in hun vastgoed. Zodra u de vakantiewoning wilt doorverkopen, wordt u tevens professioneel begeleid door de adviseurs. Zij beschikken over een breed Europees netwerk, bestaande uit ruim 60.000 potentiële kopers. Neem contact op met de makelaars en bespreek de verschillende duurzame beleggingsmogelijkheden. Ga voor een zorgeloze jarenlange investering en gegarandeerde opbrengsten van een recreatieve woning.