Ererondje
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen tot € 400

Goedkoop auto leasen klinkt als iets dat elke ondernemer zou moeten doen. Tenzij u uzelf natuurlijk een uitspatting wilt veroorloven door met uw leaseauto uw jongensdroom in vervulling te laten gaan. Is dat het geval dan betaalt u daar natuurlijk ook een vrij hoge prijs voor. Moet een leaseauto echter vooral representatief, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar zijn dan kunt u bij Autoleasecentrale ook uw hart ophalen. Autoleasecentrale staat bekend om zijn zeer ruime aanbod, en dat betekent dat we in elke prijscategorie auto’s kunnen leveren. Goedkoop auto leasen is vanzelfsprekend een onderdeel waar we veel ervaring mee hebben.

Wat is goedkoop?

Goedkoop auto leasen, de uitdrukking kan wat verwarring veroorzaken. Wat voor de één goedkoop is, dat is voor een ander juist duur. Bij Autoleasecentrale vinden we (gezien de kwaliteit van de verschillende modellen) auto’s met een vanaf-prijs tot 400 euro nog onder de noemer goedkoop vallen. Dat hoeft u overigens niet met ons eens te zijn: is 400 euro toch echt te veel dan kijken we met u gewoon in het iets lagere prijssegment. Desgewenst hebben wij namelijk voldoende goede auto’s onder de 200 of 300 euro.

Meer mogelijkheden

Is een vanaf-prijs tot 400 euro voor u de max om nog te kunnen spreken van goedkoop auto leasen? U treft het! In deze categorie is ons aanbod fenomenaal. In deze prijsklasse komen er namelijk een aantal merken bij die u in een lagere prijsklasse niet kunt vinden. We noemen maar even de vier modellen van Audi en Jeep Renegade als mogelijke leaseauto’s. in totaal hebben we 85 verschillende auto’s die in de categorie 300 – 400 euro vallen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Op de site vindt u alle merken en types op een rijtje. Ziet u er één (of meerdere) waar u interesse in hebt? Direct een offerte aanvragen bij Autoleasecentrale is ons advies! 

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl