Ererondje
Image default
Auto

Groeiende populariteit auto leasen

Online is er een groot scala aan leasemaatschappijen die voor mooie prijzen een leaseauto aanbieden. Het is een logisch gevolg dat steeds meer mensen overgaan op een leasecontract. Niet alleen werkgevers gaan deals met leasemaatschappijen aan. Steeds vaker wordt er in Nederland privé een lease auto gehuurd. Ook onder zzp’ers gaan steeds meer ondernemers een leasewagen rijden. Dit komt omdat je zelf kunt bepalen hoe luxe de auto is waarin je in rijdt. Je betaalt per maand een bedrag dat je kwijt wilt voor je auto en hebt verder geen kopzorgen. Die zorgen laat je aan de leasemaatschappij over.

Voordelen leasemaatschappij

Want bij problemen kun je de leasemaatschappij inschakelen. Leasen kun je namelijk zien als huren. De auto is niet van jou, maar van het bedrijf waar je van least. Dit betekent dat zij, indien nodig, ervoor moeten zorgen dat schade wordt gerepareerd. Vaak hebben ze tijdelijk vervangende auto’s klaar staan, zodat je persoonlijk niet in de problemen komt. Je betaalt per maand een bedrag voor de auto die je rijdt. Dit bedrag hangt af van de tijdsduur waarin je de wagen least. Hoe langer je in een auto rijdt, hoe lager het maandbedrag wordt. Pechhulp, wegenbelasting en andere kosten voor de auto zitten bij het maandbedrag inbegrepen.

Auto leasen zzp

Je kunt als zelfstandig ondernemer ook een auto leasen. Auto leasen zzp is gemakkelijk en leasemaatschappijen bieden vaak nog jonge automodellen aan. Voor een leuk bedrag, rijd je in een hippe bak. Ook grotere auto’s met meer ruimte zijn te leasen. Zo kun je bijvoorbeeld de Mercedes Vito lease rijden om spullen af te leveren bij de klant. Vaak bestaat een leaseperiode uit een paar jaar, tenzij je voor de shortlease gaat. Indien je eerder van je leasecontract af wilt, moet je dit afkopen bij de leasemaatschappij.

Voor meer info : https://www.autoleasenzzp.nl/