Ererondje
Image default
Auto

Het leasen van een auto anno 2016

Een auto leasen was ongeveer 15 jaar geleden een relatief nieuw fenomeen. Het bestond natuurlijk al langer, maar het leasen van en auto was vooral iets wat werd gedaan door goed verdienende zakenmensen. 15 jaar geleden kwam hier verandering en langzaam maar zeker begonnen steeds meer mensen met het leasen van auto’s. Het beeld veranderde dus langzaam maar zeker en het leasen van auto’s begon steeds gangbaarder te worden. De vraag is dan ook hoe het leasen van auto’s er nu in 2016 voor staat. Het blijkt dat het leasen van auto’s in 2016 populairder is dan ooit en niet alleen bij zakenmensen.

Wie leasen er tegenwoordig een auto?
Waar het vroeger vooral zakenmensen waren die via de zaak een auto leasten, zijn het nu vaak particulieren die een auto leasen zonder affiliatie met een bedrijf of zaak. Zo kun je bijvoorbeeld als particulier heel gemakkelijk een Renault Trafic leasen. Dit is een zeer degelijke wagen en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het leasen van een auto heeft ook vele voordelen over het kopen van een auto. Zo zijn je maandlasten in ieder geval een stukje lager als je besluit om een auto te leasen. Verder heb je altijd de garantie dat schade en dergelijke door het lease bedrijf hersteld zal worden. Je hebt dus geen gedoe met verzekeringen en dergelijke.

De nadelen van het leasen van een auto
Elk nadeel heeft zijn voordeel en zo heeft ook elk voordeel natuurlijk zijn nadeel. De nadelen zijn vooral het idee dat je toch wel een stabiele baan moet hebben om een auto te leasen. Ook omdat het een vrij lange tijd kan duren voordat je het financiële voordeel van een leaseauto echt kunt merken. Het is wat dat betreft een lange termijn investering.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

Gerelateerde artikelen

Peugeot 208

Autobanden kopen en stance wheels

Online een vliegveldtaxi bestellen