Werk je altijd op dezelfde plek, ga je in de weekenden regelmatig een dagje naar je moeder en campeer je elk jaar twee weken in de Provence? Bij bestelwagen leasen bepaal je van te voren het aantal kilometers dat je gaat rijden. Als je een regelmatig leven leidt is dit over het algemeen geen probleem. Rijd je de ene week naar Delft en de andere naar Nieuw-Scheemda, dan is het iets lastiger te bepalen. Neem de tijd voor deze berekeningen en bekijk van te voren wat er de komende tijd op de agenda staat. Het is altijd beter om meer kilometers te rekenen en wat speling te hebben. Aan het einde van de leaseperiode wordt het gereden kilometers verrekend.

Reparatiekosten zijn niet voor eigen rekening

Het bepalen van het aantal kilometers dat je denkt te gaan rijden is misschien een ietwat vervelende rekensom. Toch bevrijdt het leasen van een auto je van een heleboel administratieve rompslomp. Zelfs als je wordt aangereden door een omaatje met jampotbril. Ja, je had echt voorrang, vraag maar aan de politie! En je auto moet naar de garage, de kosten gaan allemaal naar je leasemaatschappij. Dit zorgt ervoor dat je kosten niet opeens de pan uitrijzen en je uitgaven stabiel blijven.

Waar hoef je nog meer niet aan te denken?

Het is inmiddels duidelijk, bij het leasen van een bestelauto word een heleboel geregel en gedoe uit handen genomen. Na het vaststellen van het aantal kilometers die je gaat rijden, hoef je over weinig andere zaken nog na te denken. Onderhoud, autoverzekeringen, belastingen, reparaties, eventuele verkoop. Al deze zaken neemt de leasemaatschappij voor zijn rekening. Peugeot Expert lease is zeker zo gek nog niet!

Voor meer info : https://www.bestelwagenleasen.nu