Ererondje
Image default
Financieel

Koop Bitcoins en krijg voordelen

Een van de manieren waarop mensen bitcoins voor contant geld kunnen kopen, is door middel van bancontact. De website biedt een service die een gebruiker in staat stelt om betalingen in één klik te doen. Ze gebruiken hun verkopersaccount om elektronische betalingen van klanten over de hele wereld te accepteren. Het is niet nodig om eventuele vormen door te gaan, aangezien de transacties automatisch worden uitgevoerd.

  

Wanneer u bij Bancontact koopt, kunt u er zeker van zijn dat uw geld veilig en veilig is. U hoeft geen informatie over uw creditcard of andere persoonlijke gegevens te verstrekken. Alle transacties zijn gemaakt met de juiste zorg.

Veel websites bieden dit soort betaling, maar slechts een paar van hen zijn betrouwbaar.

 

Het belangrijkste voordeel wanneer u Bitcoins koopt, is dat u niet lang hoeft te wachten om uw geld te krijgen. Transacties worden binnen een kwestie van uren voltooid en de betaling wordt geleverd in uw PayPal-account. Het tijdsbestek is eigenlijk een van de redenen waarom mensen kiezen voor deze betaalwijze. Het is niet nodig om de betrokken formaliteiten door te voeren wanneer u voor deze manier van transactie kiest.

Niemand moet u vragen over de beveiligingsproblemen en niemand moet u vragen om identificatiedetails te verstrekken.

 

Dit is een van de redenen waarom er een aantal mensen zijn die ervoor kiezen om bitcoins te kopen in plaats van voor creditcards te gaan. Zelfs met deze betalingsoptie is het nodig voor de klant om een aantal stappen te voltooien. Dit komt omdat de betaling wordt afgeleverd op een andere locatie van waaruit het aanvankelijk werd overgedragen. Dit proces staat bekend als Courier Forwarding. Er zijn een aantal bedrijven die koeriersdiensten aanbieden en ze werken door de betaling voor de verkoper aan de koper over te dragen.

 

Er zijn bepaalde risico’s die betrokken zijn bij dit soort transactie. In tegenstelling tot een regelmatige verkoop of aankoop, is er geen manier om het product te volgen. Het blijft net als een virtueel object. De enige manier om de huidige waarde van dit object vast te stellen, is door toegang te krijgen tot de informatie op de website van de uitwisseling die de transactie vergemakkelijkt. Zelfs dan is er geen garantie met betrekking tot de toestand van het product of hoe oud het is.

 

Het andere risico is gerelateerd aan de overdracht. Wanneer u Bitcoins koopt, wordt u overgedragen van de ene digitale portemonnee naar de andere. Als er van invloed is op de frauduleuze activiteit, kunt u uiteindelijk een grote som geld verliezen. Daarom is het raadzaam om een service van derden te gebruiken die ervoor zorgt dat alle details die verband houden met uw betaling.

Bij BitcoinMeester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken!