Ererondje
Image default
Auto

Lease auto Fiat

Wanneer u op zoek bent naar één of meerdere lease auto’s kunt u letterlijk alle kanten uit. Welk merk of model lease auto het meest geschikt voor u en uw onderneming is zult u voor het grootste gedeelte zelf uit moeten vogelen. Uiteraard kan Autoleasecentrale u hierbij wel een aantal waardevolle tips geven. Sowieso is het wel interessant om eens rond te kijken in het enorme aanbod dat wij voor (zakelijke) leaserijders in petto hebben. Zo hebben we onder meer een groot aantal lease auto’s van het Italiaanse merk Fiat voor onze klanten klaar staan. Van de kleine en bescheiden Fiat Panda tot zijn grotere (en iets duurdere) broer de Fiat 500 L Living.

Lease auto Fiat

Wie gebruik maakt van een lease auto komt een bepaald begrip (helaas) maar al te vaak tegen. Dat begrip is “bijtelling”. Kortgezegd is het voor leaserijders zo dat hoe hoger de bijtelling voor de lease auto uitpakt, hoe meer het nettoloon daalt. Een auto met een lage bijtelling is dus zeker interessant. Wat extra aandacht aan de bijtelling besteden is trouwens überhaupt geen slecht idee aangezien de regels per 1 januari 2016 worden aangescherpt en veranderd. Hoe hoog de bijtelling is heeft te maken met de catalogusprijs van de auto en de hoeveelheid co2-uitstoot per kilometer. Grofweg zou je dus kunnen stellen dat een grote auto vaak duurder is en meer uitstoot levert zodat je al snel in een hoge bijtellingscategorie belandt. Bij Autoleasecentrale kunt u kiezen uit auto’s in alle mogelijke bijtellingscategorieën. Zelfs per merk heeft u diverse interessante opties. Neem nu de Fiat: bij dit merk hebt u al twaalf verschillende mogelijkheden.

Fiat 500 L Living of Panda

De Fiat 500 L Living is een grote en ruime Fiat. Dat kan een goede reden zijn om deze auto te leasen. Leaset u hem met benzinemotor dan valt dit model in de bijtellingscategorie van 25 procent in 2015 en 2016. Maakt u liever gebruik van een lager bijtellingspercentage dan ligt de zuinigere Fiat Panda meer voor de hand.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl