Ererondje
Image default
Auto

Mercedes Benz bedrijfsauto leasen

Bent u eruit? Wilt u als ondernemer een bedrijfsauto leasen? Of misschien zelfs wel een aantal bedrijfsauto’s? In dat geval bent u bij Autoleasecentrale aan het juiste adres. Wij hebben voor u verschillende merken en modellen paraat staan zodat een bedrijfsauto leasen zo geregeld is. Wat de voordelen zijn van een eigen wagenpark weet u zelf waarschijnlijk wel: nooit meer ruimtegebrek wanneer u iets moet vervoeren en daarbij komt een goede bedrijfsauto ook nog eens professioneel over op uw klanten en relaties. De enige vraag die nog rest: welke bedrijfsauto wilt u precies leasen? Een van de opties is een auto van het bekende merk Mercedes Benz. En van dit merk kunt u drie verschillende modellen bedrijfsauto’s leasen

Mercedes Benz bedrijfsauto leasen

Afhankelijk van uw wensen en werkzaamheden zal de ene Mercedes Benz beter bij u en uw bedrijf passen dan de andere. En dat is toch waar het om draait wanneer u een bedrijfsauto gaat leasen. Kiest u bij het merk Mercedes Benz bijvoorbeeld voor de Citan, de Vito of gaat u toch voor de Mercedes Benz Sprinter. Wanneer u er al uit bent is dit geen vraag meer. Twijfelt u nog dan kan een degelijke offerte u misschien de juiste informatie verschaffen. U mag alle ins en outs natuurlijk ook bij één van onze medewerkers navragen. De Mercedes Benz Sprinter als bedrijfswagen leasen kan bij ons al vanaf 349 euro. De Vito, maar vooral de Citan, zijn zelfs nog goedkoper!

Geen bijtelling!

Een bedrijfsauto leasen brengt een enorm administratief voordeel met zich mee als u de auto enkel gebruikt voor zakelijke ritten. Dit kunt u namelijk aangeven bij de belastingdienst en bijtelling berekenen (inclusief kilometeradministratie bijhouden) is dan niet meer nodig! Vanzelfsprekend is het dan wel de bedoeling dat u de wagen ook echt niet voor privédoeleinden gebruikt. Dat laatste is bij een bedrijfsauto in de meeste gevallen toch niet echt aan de orde.

Voor meer info : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/