Ererondje
Image default
Mode en Kleding

Ontvang persoonlijk stijladvies bij deze bruidswinkel in Rotterdam

Heb je binnenkort een feestje, bruiloft of andere speciale gelegenheid? En zoek je hiervoor een mooie gala- of cocktailjurk? Dan kun je ervoor kiezen om je outfit online te bestellen. Het nadeel hiervan is dat maten vaak erg kunnen verschillen per kledingstuk en je er dus niet zeker van bent of een bestelde jurk goed aansluit. Bovendien is het vaak prettig om gericht advies te ontvangen van een ervaren stylist. Kies daarom voor een bezoekje aan Opaack Galerie, een bruidswinkel met het grootste aanbod aan gala-, cocktail- en bruidsjurken van Rotterdam!

Kies uit modellen in verschillende kleuren – basic of met schitterende details

Opaack Galerie is ontzettend makkelijk bereikbaar. Je parkeert namelijk voor de deur van het pand of aan de overkant van de straat. Vervolgens kun je in deze bruidswinkel in Rotterdam naar hartenlust passen. Je vindt er namelijk honderden verschillende modellen, zoals prachtige galajurken met een split of fishtail, asymmetrische jurken voor een speels effect en off-shouldermodellen. Ook denken de stylisten met je mee over de kleur – ga je voor chic zwart of pak je uit met een felle kleur? Daarnaast kies je voor basic of voor schitterende details, zoals pailletten, ruches, tule of een subtiel glittertje. Voor wat voor soort jurk je ook kiest; met behulp van het persoonlijk advies van de stylisten zorg je voor een onvergetelijke avond.

Je outfit is direct klaar voor je speciale gelegenheid

Een ander voordeel van een aankoop in deze bruidswinkel in Rotterdam, is dat je de uitgekozen jurk direct op maat kunt laten vermaken in de Rotterdamse Modefabriek. Zeker op dagen waarop het niet zo druk is, kun je hier vaak meteen terecht. Zo is de look voor je speciale gelegenheid direct klaar en hoef jij alleen nog maar te stralen! Bezoek de winkel van dinsdag tot en met zondag of maak een privéafspraak door telefonisch of per e-mail contact op te nemen.

https://opaack.nl/