Ererondje
Image default
Auto

Waarom een Volkswagen Caddy een goede keus is

De Volkswagen Caddy is een auto die veel gezien wordt op straat. Dankzij zijn handige en ruime indeling is het een ideale bedrijfswagen, die veel door vakmensen wordt gebruikt. Als ondernemer is het immers van belang om een auto te hebben waar je je spullen goed in kwijt kan, en die bovendien betrouwbaar is, zodat je niet onverwacht stil komt te staan. De Volkswagen Caddy is in veel opzichten een goede keus, maar niet iedere ondernemer kan het zich veroorloven om deze bedrijfswagen nieuw aan te schaffen. Gelukkig zijn er ook andere opties.

Nieuw, tweedehands of lease

Een nieuwe Volkswagen Caddy is voor veel ondernemers een uitkomst. Je hebt dan een degelijke bedrijfswagen, en een nieuwe auto met garantie valt vaak de eerste jaren mee als het gaat om de kosten voor onderhoud en reparaties. De aanschaf van een nieuwe auto is echter duur en moet je ineens betalen. Dat is niet altijd mogelijk. Je kunt er dan ook voor kiezen om een tweedehands bedrijfsauto aan te schaffen. De aanschafkosten zijn dan een stuk lager, maar je loopt meer risico op hoge en onverwachte reparatiekosten. Je kunt daarom misschien beter een Volkswagen Caddy leasen.

Leasen is een goed alternatief

Als je ervoor kiest een bedrijfswagen te leasen, dan profiteer je van een nieuwe auto zonder dat je de kosten voor de aanschaf zelf op moet hoesten. Ook weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan, want je weet vooraf precies wat de leaseauto je gaat kosten. Onverwachte reparaties zijn niet voor jouw rekening, evenals maandelijkse lasten zoals wegenbelasting en verzekeringen. Een Volkswagen Caddy leasen is dus een goed alternatief als je wel in een nieuwe auto wil rijden, maar niet zelf de kosten voor de aanschaf wil betalen en als je niet voor onverwachte kosten wil opdraaien

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen